Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Vrijdag 11 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Dordrecht, Bonfire

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Dordrecht, Bonfire, vrijdag 11 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Marja
Wat heb ik een heerlijke avond gehad, wat kan Elise prachtig vertellen en zingen!!ontroerend . heel veen dank Elise en de mannen!!
José
Wat een TALENT, Elise om in zo'n programma een ontspannen en goede boodschap neer te zetten. Met geweldige muzikale omlijsting. Top Een puntje, de belichting klopte niet altijd.
Celine
Het was echt super leuk! Inderdaad heerlijk met een lach en een traan. Soms was het veel even zoeken naar de verhaallijn. Heel fijne avond gehad, gezellig met mijn pleegmoeder!
Agonda
Wederom een geweldige avond gehad. Wat een talent om rake teksten te combineren met intense muziek, een geweldige stem en een mimiek waar je U tegen zegt. Dankjewel Elise voor dit prachtige verhaal.
Esther
Het was geweldig, we hebben er echt van genoten! Het was echt een avond met een lach en een traan, heerlijk!
L. Kuyt
Geweldig, Vrijheid , t'liep als een rode draad door alles wat gezegd en gezongen werd... Met een vleug humor.. Ff lekker lachen ..en zeker ook met een boodschap..Heerlijk zo'n avondje ontspannen...samen met m'n zus
Annemieke
Leuke voorstelling met een mooi historisch verhaal. En prachtig gezongen liedjes.
Remon
Elise en mannen, jullie hebben een leuk en krachtig en prachtig theater avond gemaakt. Ik vond het samenspel met je band heel leuk. Erg mooi om te horen hoe Hariëtte is ‘vrijkocht’ . Almachtig mooi om te zien hoe ze verder gaat om de overige slaven te ‘bevrijden’ Als je zo’n programma kunt maken, mag je best een kilootje extra wegen. ????. Ik ben alleen niet blij met de heel warme locatie. Ik wilde bijna vluchten tegen de hitte. Daarnaast is er veel weerkaatsing van geluid in deze kerk. Dat is niet te voorkomen. Het blijft ondanks dat een wonderlijke avond.
Rene
Heel fijne avond gehad, Elise heeft een mooie boodschap omlijst met humor.
Corrie
Een heel andere kant van Elise gezien. Wat een power en talent laat ze zien. Een avond die omvloog. Genoten ....
4 Zussen
Al jaren luister ik met plezier naar je muziek. Nu voor het eerst naar het theatherprogramma samen met mijn 3 zussen. We waren erg benieuwd. Alle 4 hebben we enorm genoten! Heel sterk programma: de rode draad van het thema 'Als ik zo vrij mag zijn', ontroering, humor, stilte en power! Wat een talent en een uitstraling! We zaten op de achterste rij, maar ook daar kwam je boodschap over. De tijd vloog voorbij! Voor herhaling vatbaar. God bless you! ;)
Gertrud
Wat een geweldige presentatie.Zo goed in elkaar gezet. Fantastische muzikanten en een prachtige rode lijn met Harriet Turban?Moos in het voerlicht. Een heerlijke avond met een GOEDE inhoud, Dankjewl Elise en muziekmannen!!!!!!!!!!!!!!
Janny
Supper

Info

Elise Mannah slaat in haar gloednieuwe programma haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag. Met deze meeslepende theatervoorstelling zal Elise iedereen verrassen. Ze neemt ons mee op de vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering zoals we van Elise gewend zijn altijd dicht bij elkaar.

Elise strijkt in 2020 vast ook neer in een theater bij jou in de buurt; weet je welkom en laat je verrassen!

De vorige theatervoorstelling ‘Nu’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld een 8,9 bij de bezoekers.

Enkele reacties:
Ontzettend leuke en positieve avond gehad samen met mijn zus! Daar waren we wel aan toe, even lachen en positiviteit! Maar Elise heeft ons ook weer tot nadenken gezet! Dank Elise voor deze mooie avond en je vrolijkheid! (Marieke)

Voor mij een onverwachts avondje uit maar geweldig! Elise is verfrissend, bij de tijd en prikkelt tot nadenken. Haar stijl is gevarieerd en ze zoekt interactie met haar publiek. (Willemieke)