Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Donderdag 17 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Nunspeet, Theater Veluvine

Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.
Of dit van toepassing is, vindt u op de reserveringspagina van het desbetreffende evenement.

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Nunspeet, Theater Veluvine, donderdag 17 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Manon
Het was een erg variërende show van humor tot zang en van een glimlach tot een traan! Kippenvel all over en het was ver boven onze verwachtingen! Wij komen zeker weer!
Rina
Erg genoten van dit programma. Humoristisch, maar soms ook in dringend: en dan denk ik aan het lied: Kom maar bij mij. Wat een prachtige stem heeft Elise. En haar typetjes zijn fantastisch.
Hans En Jolanda
Heerlijke avond!
Henk
Ik wist dat Elise goed kan zingen en een prachtige stem heeft door haar optreden op de Nederland Zingt dag. Deze voorstelling was een volkomen verrassing. Het verhaal over vrijheid en doorzettingsvermogen, afgewisseld met prachtige liedjes en gebracht met de nodige humor, was indrukwekkend. Een aanrader.
Johan
Het viel ons tegen! Wij zijn in de pauze naar huis gegaan.
Gerja
Mooie voorstelling! Erg afwisselend. Elise heeft een prachtige stem! We hebben genoten
Coba@live.nl
Coba Prins mulder
Janny
Prachtige avond ! Goed verhaal. Elise heeft een krachtige stem. Ik was met 2 zussen en schoonzus echt een avondje uit.
Elles
Erg leuke voorstelling! Interactief, humor, ontroerend; mooie teksten, mooie melodieën. Echt avondje uit en genieten!

Info

Elise Mannah keert in het najaar van 2020 terug in de Nederlandse theaters met de reprise van haar nieuwste voorstelling ‘Als ik zo vrij mag zijn’. Na de succesvolle theatertour in het najaar van 2019, waarbij nagenoeg alle zalen uitverkocht waren, beloven het wederom bijzondere avondjes uit te worden met een verrassend programma vol luisterliedjes en anekdotes die onderdeel zijn van een inspirerend waargebeurd verhaal.

Als ik zo vrij mag zijn is een uniek programma waarin Elise op zoek gaat naar de vele facetten van wat vrijheid eigenlijk echt inhoudt. De rode draad wordt gevormd door een bijzonder verhaal wat inspireert en de bezoekers een spiegel voorhoudt bij zaken waar we in ons leven allemaal tegenaan lopen. Met deze meeslepende theatervoorstelling weet Elise iedereen te verrassen. Ze neemt ons mee op haar vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering, zoals we van Elise gewend zijn, altijd dicht bij elkaar. Elise wordt in deze voorstelling bijgestaan door muzikale duizendpoot Henk Doest op onder andere toetsen en virtuoos Michael Rothuizen op gitaar.

De eerste serie voorstellingen van ‘Als ik zo vrij mag zijn’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld het cijfer 8,9 bij de bezoekers!

Enkele reacties:
Buitengewoon frisse voorstelling. Waarbij wij steeds weer geraakt werden door de echt- en openheid van de grand lady op het podium. Naast uit het leven gegrepen verhalen die ontroeren en laten lachen is de rode draad van de voorstelling er één om kippenvel van te krijgen. (John)

Wat geweldig om Elize op een hele andere manier te leren kennen, heel veelzijdig, en creatief. We hebben genoten! Absoluut voor herhaling vatbaar. (Ina)

Al jaren luister ik met plezier naar je muziek. Nu voor het eerst naar het theatherprogramma samen met mijn 3 zussen. We hebben enorm genoten! Erg sterk programma: de rode draad van het thema 'Als ik zo vrij mag zijn', ontroering, humor, stilte en power! Wat een talent en een uitstraling! De tijd vloog voorbij. Voor herhaling vatbaar! (4 zussen)