Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Vrijdag 18 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Leeuwarden, Theater de Bres

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Leeuwarden, Theater de Bres, vrijdag 18 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Magdalena
Verrassend, sprankelend, zuiver, verhalend en hoopvol! Een aanrader!!!! Top, Elisa!
Anna
Komisch bedoelde act direct na de pauze vond ik niet erg geslaagd. Verder heerlijke avond gehad; ontroerend, intiem, wat een prachtige stem en dito muziek.
Jip
Wat ontzettend mooi gedaan. Luchtig en toch diep, ver weg en heel dichtbij, persoonlijk en raak van begin tot eind.
Josefien
Eerst moest ik wel even wennen, maar ik vond het muzikaal en het zingen met het thema heel mooi. De act na de pauze vond ik wel heel erg leuk!

Info

Elise Mannah slaat in haar gloednieuwe programma haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag. Met deze meeslepende theatervoorstelling zal Elise iedereen verrassen. Ze neemt ons mee op de vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering zoals we van Elise gewend zijn altijd dicht bij elkaar.

Elise strijkt in 2020 vast ook neer in een theater bij jou in de buurt; weet je welkom en laat je verrassen!

De vorige theatervoorstelling ‘Nu’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld een 8,9 bij de bezoekers.

Enkele reacties:
Ontzettend leuke en positieve avond gehad samen met mijn zus! Daar waren we wel aan toe, even lachen en positiviteit! Maar Elise heeft ons ook weer tot nadenken gezet! Dank Elise voor deze mooie avond en je vrolijkheid! (Marieke)

Voor mij een onverwachts avondje uit maar geweldig! Elise is verfrissend, bij de tijd en prikkelt tot nadenken. Haar stijl is gevarieerd en ze zoekt interactie met haar publiek. (Willemieke)