Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Vrijdag 25 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Barneveld, Schaffelaartheater

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Barneveld, Schaffelaartheater, vrijdag 25 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Betsy
Erg genoten van de voorstelling. Knap op het verhaal en onze vrijheid door elkaar te verweven. Ook erg genoten van de enthousiaste musicanten.
Anita
Geweldig mooi programma! Met humor, diepgang, soms 'schuurt' het wat in positieve zin, en het zet aan tot nadenken. Met passie gebracht, door Elise zelf en haar beide begeleiders Michael Rothuizen en Henk Doest. Fantastisch! Wat een talenten!
Willem
Ik vond het een hele leuke voorstelling. Inderdaad veel gelachen en een serieuze ondertoon. Je moet er wel goed bij blijven anders ben je het zo even kwijt doordat de persoonlijke verhaaltjes, het hoofd onderwerp en de vele afwisseling met liedjes snel afgewisseld worden. De titel van de show dekt in mijn ogen niet echt de lading van de show want de show is veel onderhoudender dan de titel doet vermoeden. En misschien had ik zelf iets meer een christelijke ondertoon verwacht, maar al met al een hele leuke avond gehad.
Janneke
Het was een ontzettend waardevolle avond. Prachtig hoe je het thema vrijheid met een lach en een traan dichtbij weet te brengen. Elise, wat gaaf dat je zo gezegend bent met deze talenten!
Thea
Zoals ook de vorige voorstelling. Van het begin tot het einde heel fijn om mee te maken. Mooie rode draad door het programma. Humor en serieuze thema wisselden elkaar goed af. Erg mooi gezongen en alles met gevoel gebracht. Wel even het gevoel welke kant gaat dit op, maar uiteindelijk toch het gevoel dat er een (christelijke) positieve boodschap in zit verwerkt. Bedankt Elise en natuurlijk ook jouw muzikale begeleiders die het ook erg goed deden. Ik kijk al uit naar je volgende voorstelling.
Maaike
Enorm genoten vanavond! Wat een verhaal!
Frans
Supermooi programma met een goed verhaal dat als rode draad door de voorstelling heen loopt.
Pieter
Heel mooi programma. Geweldige stem, goede muzikanten een mooie show ............met een boodschap!
René
Klasse, zowel tekstueel en muzikaal, mooi stuk evangelisatie. Door de Here Jezus zijn we VRIJ gekocht, maar je moet het wel aannemen en er in gaan staan en naar leven!!
Carin
Een erg mooi en leuke show ik heb erg genoten zeker een aanrader Elise bedankt

Info

Elise Mannah slaat in haar gloednieuwe programma haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag. Met deze meeslepende theatervoorstelling zal Elise iedereen verrassen. Ze neemt ons mee op de vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering zoals we van Elise gewend zijn altijd dicht bij elkaar.

Elise strijkt in 2020 vast ook neer in een theater bij jou in de buurt; weet je welkom en laat je verrassen!

De vorige theatervoorstelling ‘Nu’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld een 8,9 bij de bezoekers.

Enkele reacties:
Ontzettend leuke en positieve avond gehad samen met mijn zus! Daar waren we wel aan toe, even lachen en positiviteit! Maar Elise heeft ons ook weer tot nadenken gezet! Dank Elise voor deze mooie avond en je vrolijkheid! (Marieke)

Voor mij een onverwachts avondje uit maar geweldig! Elise is verfrissend, bij de tijd en prikkelt tot nadenken. Haar stijl is gevarieerd en ze zoekt interactie met haar publiek. (Willemieke)