Sela - Dorpskerkentour 2019

Donderdag 7 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Waddinxveen, Brugkerk

Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Sela - Dorpskerkentour 2019

Waddinxveen, Brugkerk, donderdag 7 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Petra
Wat super fijn om in onze eigen kerk te luisteren en mee te zingen van de prachtige liederen die God loven en prijzen. zulke mooie teksten
Nel
Mooi concert . Fijne avond gehad. Je merkt dat Sela tot eer van God zingt en niet zelf op de voorgrond wil staan. Het lied over twijfel is erg mooi. Heerlijk mee gezongen. Ga zo door
Ellen
Wij hebben genoten van een mooie en inspirerende avond met prachtige liederen. Vooral de nieuwe liederen spraken ons zeer aan. Met name de close harmony in jullie nieuwe liederen zorgt voor een nieuwe dimensie. Wij zien dan ook uit naar de nieuwe CD. Kortom, heel veel dank en ga zo door.
Mevr E De Vos
Mooi concert met schitterende nieuwe nummers. Mijn moeder hoorde jullie voor het eerst live, maar zong jullie liederen al gauw mee. We hebben genoten!
Annie
Ik vond het een heel mooie avond. Ik heb genoten van de oude en nieuwe liederen van Sela. Prachtig gezongen en gespeeld door de band. De inhoud van de liederen en de avond was heel waardevol, tot eer van God en tot opbouw van mijn geloof. Complimenten en dank aan de band voor deze prachtige avond.
Hennie
Een prachtig concert! Mooie nieuwe nummers, vooral het lied over twijfel! Mooi om met zoveel mensen uit zoveel verschillende kerken samen te zijn. Heerlijk samen meezingen met de bekendere nummers. Ik word ook altijd geraakt door de echtheid die jullie uitstralen op het podium. Geen opgeklopte sfeer, maar echtheid en eenheid. En dat ondanks jullie populariteit toch niet jullie zelf centraal staan, maar dat God in het middelpunt staat. We hebben genoten! Dank voor de fijne avond en we kijken uit naar de nieuwe CD!
Gerard
Fantastisch. Goede sfeer. Samen één! Tip. Schermen precies zoals Suus dat omschrijft.
Annemarie
Mijn man en ik hebben erg genoten van het concert. . De nieuwe liederen waren mooi om te horen.
Ryanne
Prachtige avond gehad. Mooie afwisseling van bekende en nieuwe nummers. Ook voor mij stond het nieuwe nummer over twijfel op 1! We zijn ook erg blij met Mirjam; die nu deel uitmaakt van Sela. Het is zo mooi om te zien hoe jullie met elkaar een team zijn en God groot maken!
Ines
Wij vonden het lied over twijfel er wel echt bovenuit steken vwb de nieuwe liederen, overige nieuwe liederen hadden voor ons wat minder diepgang waren iets simpeler. De volgende reeks met de 10 andere nieuwe liederen, hopen wij er weer bij te zijn.
Suus
We zaten tegenover het podium. Mooi concert. Mooie nieuwe liederen. Alleen stond de linker box voor het scherm en hing het andere scherm net achter de lamp. Dus was t lastig meezingen.
Marijke Bor
Het was weer een bemoedigende avond. Wat geven jullie een prachtig getuigenis van de levende God! Ik kom er steeds weer bemoedigd en gesterkt vandaan. Deze keer waren mijn schoonzoon en dochter ook mee.....hoe rijk kan je zijn! dank jullie wel en zegen op jullie mooie werk!

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.