Sela - Dorpskerkentour 2019

Vrijdag 8 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Broek op Langedijk, CGKV De Ontmoeting

Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Sela - Dorpskerkentour 2019

Broek op Langedijk, CGKV De Ontmoeting, vrijdag 8 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Hannah
Wat een feestje was het! Een mooie mix van nieuwe en bekende liederen, van rustige en swingende liederen. Echt genoten! De nieuwe liederen zijn trouwens qua melodie en woorden een aanwinst.
Paula
Ik ben een regelmatige Sela-bezoeker, maar dit was wel een heel mooi, intiem concert. Erg genoten van de mooie nieuwe én de oudere bekende liederen, en de gezellige, ontspannen interactie tussen de bandleden. Ik zie uit naar de nieuwe CD!
Melissa Cabaret
Het was geweldig! Prachtige nieuwe nummers. Mooie sfeer, prachtige aanbidding. Kan niet wachten tot de nieuwe CD verschijnt. Ook fijn dat je sommige nummers mag meezingen!
Irene
Wat een prachtige avond. Mooie nieuwe liederen ter ere van God.
Boukje Oostema
Was een hele, gezellige en intieme avond. Met heel veel mooie- en nieuwe liederen. Ik zou volgende keer weer heen willen. De nieuwe liederen stuk raakte mij voor stuk. Ik heb mij gezegend gevoeld met alle liederen. Ik word hier blij van.
Wessel Veenstra
Mooie liederen. Ik was onder de indruk van de kwaliteit van de muzikanten en zanger(essen). Het was de eerste keer dat ik een concert van Sela bijwoonde. Ik ben aan mijn benen gehandicapt. Ik had niet verwacht dat de luisteraars en medezingers bijna het hele concert zouden staan. Ik heb hele hele concert tegen ruggen zitten kijken. Ook de getoonde teksten kon ik om die reden niet lezen en dus niet meezingen.

Dag Wessel, dat is vervelend... Als je ons de volgende keer vooraf informeert zorgen we voor gereserveerde plaatsen vooraan, zodat je alles goed kunt zien.

Pieter
Gezellig en prachtig concert. De onderlinge pret tussen de bandleden was geweldig en daardoor aanstekelijk in het enthousiasme van de bezoekers. Niks geen plichtmatig concert maar de afhankelijkheid van hun Heer was aanwezig. Bedankt
Janneke Roelofs
Prachtig concert in een intieme dorpskerk. Genoten van oude en nieuwe liederen. Vooral het lied vreugde van mijn hart ontroert me elke weer. Mirjam mooi gezongen hoor! Wens jullie veel succes en ik zie jullie binnenkort op nederland zingt dag. Ook hier kijk ik erg naar uit!
Lucie En Jan
Prachtig concert in een intieme dorpskerk. Het merendeel van de nieuwe liederen zijn prachtig, m.n. het lied van Anneke en het lied over de twijfel. Ook het bekende materiaal blijft een feest om naar te luisteren e/o uit volle borst met elkaar te zingen. Zien uit naar de nieuwe c.d. en de concerten in het najaar en het vriendenconcert.

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.