Sela - Dorpskerkentour 2019

Vrijdag 15 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Monster, Hervormde kerk

Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Sela - Dorpskerkentour 2019

Monster, Hervormde kerk, vrijdag 15 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Emanuel
Het openingsnummer ( in het Latijn ) was indrukwekkend mooi!!!
Hanneke
Ik heb vanavond genoten. De nieuwe nummers zijn heel mooi. Vooral na de pauze het lied over twijfel en gebed om genezing brachten mij tot tranen. Het meer gezamelijk zingen van de bandleden vind ik leuk im te horen en te zien. De canon waar Frans gek op is vond ik fijn om te zingen. Kortom een topavond. Kijk nu al uit naar de nieuwe cd.
Wietske
Leuk gevarieerd programma. een aantal mooie nieuwe liederen, goede teksten . bij mij kwamen de liederen gebed om genezing en twijfel duidelijk binnen.
Ramona
Wat een mooi openings nummer. Heb een hele mooie avond gehad. Met heerlijke nummers om mee te zingen.
Cees Bouman
Geweldige avond gehad! Mooie nieuwe liederen.
Wil
Een prachtige avond en mooie liederen. Kan er met dankbaarheid op terug kijken
Dave
Een sterk optreden met veel nieuwe liederen waarvan een paar potentiële nieuwe Sela-knallers. Zangeres Mirjam zorgt voor nieuw elan met haar eigentijdse stemgeluid. Kinga is helaas niet te overtreffen, maar Mirjam is zeker een aanwinst voor Sela.
Leen
Het was een avond waarin God alle EER toekomt, met hele mooie nieuwe nummers en ook de bekende meezingnummers
René
Https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/91/Rembrandt_Harmensz._van_Rijn_-_The_Return_of_the_Prodigal_Son.jpg/266px-Rembrandt_Harmensz._van_Rijn_-_The_Return_of_the_Prodigal_Son.jpg
Willem
Zeer mooie nieuwe liederrn
Janny
Mooie avond, mn na de pauze vonden we de liederen over twijfel en gebed om genezing waren erg mooi het lied over de verloren zoon is zeker goed te zingen in de erediensten
Marja
Heerlijk gezongen en mooie nieuwe liederen. Heerlijk!
Elly
Prachtig concert heerlijk dat er ook veel samenzang bij was. En we de nieuwe liederen mochten leren. Mooie teksten.
Tine
In 1 woord: Geweldig! Verheug me op de nieuwe cd:-) Zie uit naar diensten die ik mag gaan leiden [als speciaal envoy van het Leger des Heils] en waarin een nieuw lied van jullie een rol mag spelen. Wat een geschenk geeft God ons in muziek en zang.
Dineke
Mooi nieuw repertoire! Prachtige liederen, mooie teksten. Ik vond het nr bij Rembrandt vooral heel mooi, ook nr over ‘druk zijn’. Het kanon-nr vond ik eerlijk gezegd wat saai, langdradig; ik haakte af. Maar ik ben uberhaubt geen kanon-fan..dat voelt wat gedwongen. (Oftewel dat zegt meer over mijn smaak dan jullie lied ;-)). Leuke afwisseling met het Latin-nr en Cotton Eye Joe- look a like ;-). Top avond!
Tineke
Mooie avond! Er zaten opnieuw prachtige nieuwe liederen tussen! Wat een mooie samenhang ook van alle bandleden, heel mooi uitgevoerde zang en instrumentale begeleiding, ik denk dat onze grote creator God zoiets op het oog had met de levietentaak. Dank jullie wel en veel zegen tijdens de andere avonden.
Magda
Het was een prachtige avond. De afwisseling tussen luisteren en meezingen was goed. De radertjes draaien al... welke nummers zijn mooi om in onze gemeente te brengen? ;) Dank jullie wel!
Jannie
Geweldig mooie avond gehad! Nieuwe liederen waren ook erg mooi.

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.