Sela - Dorpskerkentour 2019

Zaterdag 16 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Zaltbommel, Sint-Maartenskerk

Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Sela - Dorpskerkentour 2019

Zaltbommel, Sint-Maartenskerk, zaterdag 16 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Diny
Prachtig geweest
Klaas En Lia Budding
Koud maar hartverwarmend. Geweldige avond. Enthousiast zowel op het podium als in de kerk, ondanks de kou. Fijne nieuwe liederen. Nog even wennen maar klonk goed.
Jan, Nadine, Anouk En Melvin
Dit was er sfeeevol en prachtige muziek zang en heel mooie teksten. Wat stralen jullie. In onze protestante kerk op Ariba spelen zingen en luisteren we vaak naar jullie muziek. Dank jullie allemaal.
Ad Van Den Broek
Het was een zeer fijn genoten en bemoedigd
Linda
Ondanks de frisse kerk weer genoten van een schitterende Sela avond met warme liederen! Even wennen aan de nieuwe liederen maar kijk uit naar de nieuwe CD die dit najaar uitkomt :)
Joke
Prachtige muziek, goed gebracht, maar niet voldoende om het van de kou in de kerk te winnen. We zijn in de pauze weggegaan.
Nathalie
Hele mooie leideren
Elvira
Prachtig concert! De 4-stemmige liederen bezorgden me warme kippenvel. Zo vormen jullie een mooie eenheid tezamen. Die trend zouden jullie mogen voortzetten! Adrian en Anneke: geweldig jullie stemmen erbij. Groot compliment aan jullie allemaal voor ieders talent. Wauw!
Desiree
De nieuwe liederen zijn prachtig! Zelfs mooier dan een aantal oudere liederen die jullie ter gehoren hebben gebracht. Ik kan niet wachten totdat ze uitkomen. Prachtig en intens gezongen.

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.