Sela - Dorpskerkentour 2019

Elburg, Oosterkerk, vrijdag 22 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Tim
Geweldig concert met leuke afwisseling van nieuwe en bekende nummers. Verder fijn om ook samen te zingen. Pauze was wel iets te lang vond ik.
Jan Vos
Een geweldige avond. Genoten van het luisteren naar mooie luisterliedjes. Heerlijk gezongen. En alles tot eer van onze God. Hij gaat mee. Want Hij heeft ons beloofd...." IK ZAL ER ZIJN."
Jenny
Fijn programma, muzikaal prachtig, zangeres op de galerij vaak niet te verstaan waardoor je de tekst van de nieuwe liederen mist. Tip om de tekst op de beamer te zetten.
Nicole
Weer erg genoten van een avond Sela. De nieuwe rustige nummers raakten mij aan. Prachtig. De up tempo nummers misten net wat, mag nog wat meer muzikale opbouw (power) in. Ben heel benieuwd hoe ze straks op de cd komen. Veel zegen daarin!
Christina
Ik vond het heel leuk! Genoten van de muziek en goede interactie. Ik vond alle nieuwe liederen mooi, de mooiste vond ik die over genezing, dat ook als God niet ingrijpt Hij erbij is. Dat zou echt een mooie aanvulling zijn.
Daniëlle
Zo bijzonder mooi.... daar waar onenigheden zijn in kerken en geloven. Zongen we "breng ons samen" hoe bijzonder is dat. Het verwarmd je hart zo'n avond
Paul Heikoop
Al kende ik geen enkel lied, ik vond het heel mooi met liederen die diepgang hebben, goede muzikale begeleiding en prachtige zang, interactie met de zaal, Top!
Wim & Thea
Het was weer een prachtige avond. Mooie nieuwe liederen, vooral Welkom thuis! Wij verheugen ons erop straks naar jullie nieuwe album te kunnen luisteren!
Ria
Het was een heel mooie avond! Jullie hebben weer echt mooie, bijzondere liederen gemaakt en gezongen!
Henriëtte
Wij hebben een heerlijke avond gehad! Wij waren met 5 personen. De liederen raakte ons emotioneel maar ook blijdschap! De nieuwe liederen zijn mooi bijzonder en herkenbaar...
Sandra
Het was weer super! Mijn moeder voor het eerst meegenomen, ze wil nog een keer! ????
E. Jalving
Prachtige nieuwe liederen! Kan haast niet wachten op de nieuwe cd. En wauw die Gloria canon!
Meri
Mooie avond gehad. Zie uit naar de nieuwe cd. Nieuwe liederen gehoord die je raken. Ga met Gods zegen verder Sela!
Albert Magré
Mooi concert Ik vond vooral de eerste twee nieuwe nummers en de liederen na de pauze erg mooi (mooie teksten en pakkende melodieën).
Wim
Net zoals de andere concerten was het weer supwr
Marleen
Het concert in Elburg was prachtig! We zijn nog onder de indruk van de nieuwe liederen,heel erg mooi!! We hopen ze allemaal terug te horen op de nieuwe cd!!
Johanna
Het was een fijne avond! Met mooie oudere en nieuwe liederen!
Rachel
Geweldig concert. Genoten van het luisteren naar de mooie liederen. Heerlijk samen gezongen.
Gery
Super mooi .mooie teksten.mooie rustige liederen
Mieke Van Der Rhee
Wat was het mooi! Heerlijk samen gezongen en genoten van de prachtige nieuwe liederen!

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl