Sela - Dorpskerkentour 2019

Vrijdag 22 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Elburg, Oosterkerk

Sela - Dorpskerkentour 2019

Elburg, Oosterkerk, vrijdag 22 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Jan Vos
Een geweldige avond. Genoten van het luisteren naar mooie luisterliedjes. Heerlijk gezongen. En alles tot eer van onze God. Hij gaat mee. Want Hij heeft ons beloofd...." IK ZAL ER ZIJN."
Corrie
Was weer een geweldige avond en prachtige nieuwe liederen ter eer van onze Heiland en Heer.
Gerrianne
Weer een super avond!
Eva
Wat een hele mooie en bijzondere avond was het.. Met prachtige nieuwe en bekende liederen! En samen zingen tot Zijn eer! Weet dat er ook voor jullie gebeden wordt..
Nicole
Weer erg genoten van een avond Sela. De nieuwe rustige nummers raakten mij aan. Prachtig. De up tempo nummers misten net wat, mag nog wat meer muzikale opbouw (power) in. Ben heel benieuwd hoe ze straks op de cd komen. Veel zegen daarin!
Corry
Genoten.Wat heerlijk dat er een band als Sela is. Bedankt allemaal.
Henriëtte
Wij hebben een heerlijke avond gehad! Wij waren met 5 personen. De liederen raakte ons emotioneel maar ook blijdschap! De nieuwe liederen zijn mooi bijzonder en herkenbaar...
Stefanie
In paar woorden geweldige avond! God van leven ..geweldig En nieuwe lied bij schilderij van Rembrandt de verloren zoon. Anneke heb je ook die handen gezien? Vader en moeder hand op de verloren zoon?
E. Jalving
Prachtige nieuwe liederen! Kan haast niet wachten op de nieuwe cd. En wauw die Gloria canon!
Anouk
Prachtige nieuwe liederen. Vooral ‘welkom thuis’ zingt nog na in m’n hoofd. In sommige andere liederen mag de tekst wel wat afwisselender, net wat meer diepgang daardoor? Herhaling is goed maar kan ook vervelen. De samenzang was weer fijn, heerlijke liederen allemaal. Bedankt voor wat jullie toevoegen aan de christelijke zangwereld! Gods Zegen!
Paul Heikoop
Al kende ik geen enkel lied, ik vond het heel mooi met liederen die diepgang hebben, goede muzikale begeleiding en prachtige zang, interactie met de zaal, Top!
Meri
Mooie avond gehad. Zie uit naar de nieuwe cd. Nieuwe liederen gehoord die je raken. Ga met Gods zegen verder Sela!
Gery
Super mooi .mooie teksten.mooie rustige liederen
Jeannet
Het was een prachtige avond....mooie (nieuwe) liederen!!!!
Zwanie
Hele fijne avond gehad! Mooie nieuwe liederen!
Wim
Net zoals de andere concerten was het weer supwr
Wim & Thea
Het was weer een prachtige avond. Mooie nieuwe liederen, vooral Welkom thuis! Wij verheugen ons erop straks naar jullie nieuwe album te kunnen luisteren!
Ria
Het was een heel mooie avond! Jullie hebben weer echt mooie, bijzondere liederen gemaakt en gezongen!
Esther
Ik vond het prachtig! Vorig jaar stoorde ik me een heel klein beetje aan de zangeres (ze zong gespannen, kelig), maar dit keer was dat helemaal niet aan de orde. Heeeeerlijk meezingen met de bekende liederen, een sympathieke presentatie van nieuwe liederen (ook erg mooi). Ik heb genoten en kijk ontzettend uit naar de nieuwe cd.
Mieke Van Der Rhee
Wat was het mooi! Heerlijk samen gezongen en genoten van de prachtige nieuwe liederen!

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.