Sela - Dorpskerkentour 2019

Vrijdag 22 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Elburg, Oosterkerk

Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Sela - Dorpskerkentour 2019

Elburg, Oosterkerk, vrijdag 22 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Gery
Super mooi .mooie teksten.mooie rustige liederen
Zwanie
Hele fijne avond gehad! Mooie nieuwe liederen!
Tim
Geweldig concert met leuke afwisseling van nieuwe en bekende nummers. Verder fijn om ook samen te zingen. Pauze was wel iets te lang vond ik.
Jeannet
Het was een prachtige avond....mooie (nieuwe) liederen!!!!
Marga
Het was weer geweldig.. vooral de nieuwe liederen. Bijzonder dat sommige liederen je gelijk pakken en gevoel hebt of je deze al veel vaker hebt gezongen. Zingt gelijk lekker mee. Zo benieuwd welke liederen we gaan horen op een toekomstige cd ????????
Meri
Mooie avond gehad. Zie uit naar de nieuwe cd. Nieuwe liederen gehoord die je raken. Ga met Gods zegen verder Sela!
Wim
Net zoals de andere concerten was het weer supwr
Rachel
Geweldig concert. Genoten van het luisteren naar de mooie liederen. Heerlijk samen gezongen.
Jan Vos
Een geweldige avond. Genoten van het luisteren naar mooie luisterliedjes. Heerlijk gezongen. En alles tot eer van onze God. Hij gaat mee. Want Hij heeft ons beloofd...." IK ZAL ER ZIJN."
Corrie
Was weer een geweldige avond en prachtige nieuwe liederen ter eer van onze Heiland en Heer.
Mieke Van Der Rhee
Wat was het mooi! Heerlijk samen gezongen en genoten van de prachtige nieuwe liederen!
Ria
Het was een heel mooie avond! Jullie hebben weer echt mooie, bijzondere liederen gemaakt en gezongen!
Henriëtte
Wij hebben een heerlijke avond gehad! Wij waren met 5 personen. De liederen raakte ons emotioneel maar ook blijdschap! De nieuwe liederen zijn mooi bijzonder en herkenbaar...
Johanna
Het was een fijne avond! Met mooie oudere en nieuwe liederen!
Marleen
Het concert in Elburg was prachtig! We zijn nog onder de indruk van de nieuwe liederen,heel erg mooi!! We hopen ze allemaal terug te horen op de nieuwe cd!!
Paul Heikoop
Al kende ik geen enkel lied, ik vond het heel mooi met liederen die diepgang hebben, goede muzikale begeleiding en prachtige zang, interactie met de zaal, Top!
Daniëlle
Zo bijzonder mooi.... daar waar onenigheden zijn in kerken en geloven. Zongen we "breng ons samen" hoe bijzonder is dat. Het verwarmd je hart zo'n avond
Eva
Wat een hele mooie en bijzondere avond was het.. Met prachtige nieuwe en bekende liederen! En samen zingen tot Zijn eer! Weet dat er ook voor jullie gebeden wordt..
Albert Magré
Mooi concert Ik vond vooral de eerste twee nieuwe nummers en de liederen na de pauze erg mooi (mooie teksten en pakkende melodieën).
Corry
Genoten.Wat heerlijk dat er een band als Sela is. Bedankt allemaal.

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.