Sela - Dorpskerkentour 2019

Vrijdag 22 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Elburg, Oosterkerk

Sela - Dorpskerkentour 2019

Elburg, Oosterkerk, vrijdag 22 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Nicole
Weer erg genoten van een avond Sela. De nieuwe rustige nummers raakten mij aan. Prachtig. De up tempo nummers misten net wat, mag nog wat meer muzikale opbouw (power) in. Ben heel benieuwd hoe ze straks op de cd komen. Veel zegen daarin!
Gerrianne
Weer een super avond!
Corrie
Was weer een geweldige avond en prachtige nieuwe liederen ter eer van onze Heiland en Heer.
Tim
Geweldig concert met leuke afwisseling van nieuwe en bekende nummers. Verder fijn om ook samen te zingen. Pauze was wel iets te lang vond ik.
Jenny
Fijn programma, muzikaal prachtig, zangeres op de galerij vaak niet te verstaan waardoor je de tekst van de nieuwe liederen mist. Tip om de tekst op de beamer te zetten.
Marga
Het was weer geweldig.. vooral de nieuwe liederen. Bijzonder dat sommige liederen je gelijk pakken en gevoel hebt of je deze al veel vaker hebt gezongen. Zingt gelijk lekker mee. Zo benieuwd welke liederen we gaan horen op een toekomstige cd ????????
Paul Heikoop
Al kende ik geen enkel lied, ik vond het heel mooi met liederen die diepgang hebben, goede muzikale begeleiding en prachtige zang, interactie met de zaal, Top!
Jeannet
Het was een prachtige avond....mooie (nieuwe) liederen!!!!
Johanna
Het was een fijne avond! Met mooie oudere en nieuwe liederen!
Albert Magré
Mooi concert Ik vond vooral de eerste twee nieuwe nummers en de liederen na de pauze erg mooi (mooie teksten en pakkende melodieën).
Corry
Genoten.Wat heerlijk dat er een band als Sela is. Bedankt allemaal.
Sandra
Het was weer super! Mijn moeder voor het eerst meegenomen, ze wil nog een keer! ????
Mieke Van Der Rhee
Wat was het mooi! Heerlijk samen gezongen en genoten van de prachtige nieuwe liederen!
Gery
Super mooi .mooie teksten.mooie rustige liederen
E. Jalving
Prachtige nieuwe liederen! Kan haast niet wachten op de nieuwe cd. En wauw die Gloria canon!
Anouk
Prachtige nieuwe liederen. Vooral ‘welkom thuis’ zingt nog na in m’n hoofd. In sommige andere liederen mag de tekst wel wat afwisselender, net wat meer diepgang daardoor? Herhaling is goed maar kan ook vervelen. De samenzang was weer fijn, heerlijke liederen allemaal. Bedankt voor wat jullie toevoegen aan de christelijke zangwereld! Gods Zegen!
Esther
Ik vond het prachtig! Vorig jaar stoorde ik me een heel klein beetje aan de zangeres (ze zong gespannen, kelig), maar dit keer was dat helemaal niet aan de orde. Heeeeerlijk meezingen met de bekende liederen, een sympathieke presentatie van nieuwe liederen (ook erg mooi). Ik heb genoten en kijk ontzettend uit naar de nieuwe cd.
Marleen
Het concert in Elburg was prachtig! We zijn nog onder de indruk van de nieuwe liederen,heel erg mooi!! We hopen ze allemaal terug te horen op de nieuwe cd!!
Eva
Wat een hele mooie en bijzondere avond was het.. Met prachtige nieuwe en bekende liederen! En samen zingen tot Zijn eer! Weet dat er ook voor jullie gebeden wordt..
Meri
Mooie avond gehad. Zie uit naar de nieuwe cd. Nieuwe liederen gehoord die je raken. Ga met Gods zegen verder Sela!

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.