Sela - Dorpskerkentour 2019

Vrijdag 22 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Elburg, Oosterkerk

Sela - Dorpskerkentour 2019

Elburg, Oosterkerk, vrijdag 22 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Nicole
Weer erg genoten van een avond Sela. De nieuwe rustige nummers raakten mij aan. Prachtig. De up tempo nummers misten net wat, mag nog wat meer muzikale opbouw (power) in. Ben heel benieuwd hoe ze straks op de cd komen. Veel zegen daarin!
Ria
Het was een heel mooie avond! Jullie hebben weer echt mooie, bijzondere liederen gemaakt en gezongen!
Eva
Wat een hele mooie en bijzondere avond was het.. Met prachtige nieuwe en bekende liederen! En samen zingen tot Zijn eer! Weet dat er ook voor jullie gebeden wordt..
Anouk
Prachtige nieuwe liederen. Vooral ‘welkom thuis’ zingt nog na in m’n hoofd. In sommige andere liederen mag de tekst wel wat afwisselender, net wat meer diepgang daardoor? Herhaling is goed maar kan ook vervelen. De samenzang was weer fijn, heerlijke liederen allemaal. Bedankt voor wat jullie toevoegen aan de christelijke zangwereld! Gods Zegen!
Zwanie
Hele fijne avond gehad! Mooie nieuwe liederen!
Johanna
Het was een fijne avond! Met mooie oudere en nieuwe liederen!
Corry
Genoten.Wat heerlijk dat er een band als Sela is. Bedankt allemaal.
Wim
Net zoals de andere concerten was het weer supwr
Jeannet
Het was een prachtige avond....mooie (nieuwe) liederen!!!!
Albert Magré
Mooi concert Ik vond vooral de eerste twee nieuwe nummers en de liederen na de pauze erg mooi (mooie teksten en pakkende melodieën).
Tim
Geweldig concert met leuke afwisseling van nieuwe en bekende nummers. Verder fijn om ook samen te zingen. Pauze was wel iets te lang vond ik.
Meri
Mooie avond gehad. Zie uit naar de nieuwe cd. Nieuwe liederen gehoord die je raken. Ga met Gods zegen verder Sela!
E. Jalving
Prachtige nieuwe liederen! Kan haast niet wachten op de nieuwe cd. En wauw die Gloria canon!
Gerrianne
Weer een super avond!
Rachel
Geweldig concert. Genoten van het luisteren naar de mooie liederen. Heerlijk samen gezongen.
Sandra
Het was weer super! Mijn moeder voor het eerst meegenomen, ze wil nog een keer! ????
Daniëlle
Zo bijzonder mooi.... daar waar onenigheden zijn in kerken en geloven. Zongen we "breng ons samen" hoe bijzonder is dat. Het verwarmd je hart zo'n avond
Henriëtte
Wij hebben een heerlijke avond gehad! Wij waren met 5 personen. De liederen raakte ons emotioneel maar ook blijdschap! De nieuwe liederen zijn mooi bijzonder en herkenbaar...
Stefanie
In paar woorden geweldige avond! God van leven ..geweldig En nieuwe lied bij schilderij van Rembrandt de verloren zoon. Anneke heb je ook die handen gezien? Vader en moeder hand op de verloren zoon?
Christina
Ik vond het heel leuk! Genoten van de muziek en goede interactie. Ik vond alle nieuwe liederen mooi, de mooiste vond ik die over genezing, dat ook als God niet ingrijpt Hij erbij is. Dat zou echt een mooie aanvulling zijn.

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.