Sela - Dorpskerkentour 2019

Zaterdag 23 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Alblasserdam, Havenkerk

Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Sela - Dorpskerkentour 2019

Alblasserdam, Havenkerk, zaterdag 23 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Adrie
Was een prachtige avond vol lofprijzing en aanbidding. Mooi om op deze manier van onze God te getuigen.
Dirkje
Weer een heerlijke avond met prachtige liederen. Het nieuwe nummer Welkom thuis....zo mooi!
Hans
Prachtige avond. Chapeau ook voor de geluidsmensen. Geluid was echt perfect. Goede balans; bas hoorde je rechts en viool links. Doorgaans vind ik het geluid bij concerten veel te hard maar dit was goed! Mooie liederen en lekker meezingen. Dit was mijn eerste keer maar ik kom zeker vaker kijken.
Ria
Geweldige avond! mooie liederen en gebed, met elkaar zingen prachtig
Peter
Prachtige liederen: gebed om genezing en lied over twijfel. Geweldig mooi.
Anja
Prachtige avond, met oude en nieuwe liederen. Waar God centraal stond
Joline
Het was een hele fijne avond! Vond de nieuwe liederen ontzettend mooi! Welkom thuis en gebed om genezing zijn mij vooral bijgebleven.
Rachel
Een prachtige avond, het nieuwe nummer gebed om genezing vind ik een mooi gevoelig nummer wat op mij veel indruk maakte. Het was super om met zoveel mensen te zingen en God groot te maken.
Corne
Hele mooie avond! De twee nieuwe liederen die mij vooral raakte waren het gebed om genezing en twijfel. Mooi ook het gebed zo tussendoor. Het openingslied was ook heel mooi.
Marco
Goed concert. Goede interactie. Mooie liederen
Ferdy
Supertof! Mooie afwisseling van rustig en druk. Mooie interactie met het publiek ook. En met de combinatie van goede muzikanten en mooie effecten over de instrumenten kwam de muziek heel goed over in de zaal. Was heel mooi!
Net
Prachtige avond! Hele mooie nieuwe nummers vooral het lied twijfel raakte me... Mooi om met zoveel gelovige bij elkaar te zijn!
Hilly En Karin
Het was een geweldige avond! Heerlijk gezongen. Mooie nieuwe liederen ook! Veel succes SELA!!!!
Willie
Welkom thuis, een nieuw nummer! Dat was mooi! Het raakte mij in het kader van alle daklozen en mensen die geen gangbaar leven leiden en niet aangekeken worden. Een mooie avond vol harmonie en enthousiasme. Gods zegen!
Corno
Een geweldige avond met hele mooie nieuwe liederen!

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.