Sela - Dorpskerkentour 2019

Woensdag 27 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Surhuisterveen, De Flambou

Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Sela - Dorpskerkentour 2019

Surhuisterveen, De Flambou, woensdag 27 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Joukje Broersma
Prachtig!!! Hele mooie liederen, een zeer bijzondere mooie avond.
Wietske
Het was een goed concert liederen spreken aan tot zegen
Petra
Prachtige avond gehad, hele mooie liederen gezongen. De nieuwe liederen waren ook heel mooi, je word er door bemoedigd.
Pietsje
Wauw wat een prachtige avond .Inspirerend en zegenrijk.
Joukje
Prachtige, sfeervolle avond met een afwisseling van bekende liederen (heerlijk meezingen) en nieuwe (heerlijk luisteren). Kan niet wachten tot de nieuwe cd er is.
Iepie
Geweldige mooie avond. werd geraakt door jullie mooie liederen. Ga zo door, en kom maar gauw weer.
Petra
Prachtige liederen
Renske
Geweldige avond de rust die ik ervaarde uit jullie liederen gaf mijn hart de rust die ik nodig had wens jullie een gezegend vervolg van de tour
Wytze
Ontroerend mooi, van mij mogen ze hier vaker komen.
Tineke
De Schepper zonder adem en de Koning van Genade. Die woorden kwamen binnen. Glorie in Uw naam vond ik het mooiste nieuwe lied. Ik heb genoten. Heerlijk dat Sela zo mooi in de buurt kwam.
Marjoleine
Wat een fantastisch concert. Diep onder de indruk hoe jullie na zoveel jaren en zoveel liederen toch ook weer nieuwe pakkende liederen kunnen maken. Jullie helpen woorden te geven aan gevoelens waar je soms niet bij kunt. Respect ook voor jullie als zangers, je kon horen dat het hier en daar nog wat onzeker was, maar alles uit het hoofd!
Jan
Prachtig samengesteld programma. Ook mooie nieuwe liederen. Ontzettend genoten van de liederen, de muzikanten en het samen zingen tot eer van God!
Wilma Schoemaker
Er is gewoon 1woord voor: geweldig. Volop genoten, mee gebeden en God geprezen
Bea
Prachtig!
Jildou
Enorm genoten! Zeker de moeite waard.
Klaske
Genoten van een prachtige avond met zingen en luisteren. Prachtig om te zien dat mensen met een muzikale gave elkaar zo mooi aanvullen en er een prachtig geheel van maken. Kijk uit naar de nieuwe cd. Had alleen gehoopt dat ze in ons hart ook zouden zingen.
Trijnie
Prachtig, genoten!
Ingrid De Vink
Bijzonder mooie avond en ook diep geraakt...!!!
Eelco
Ik ben er samen met mijn broer heen geweest, we hebben er beide erg van genoten. Het lied over de Verloren Zoon en 'Glorie heeft een Naam' spraken mij erg aan.
Annet
Prachtige avond met zeer inspirerende liederen, bijzonder om mee te mogen maken.

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.