Sela - Dorpskerkentour 2019

Donderdag 28 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Dedemsvaart, Van Dedemkerk

Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Sela - Dorpskerkentour 2019

Dedemsvaart, Van Dedemkerk, donderdag 28 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Els En Geerten
Een mooi concert in een voor mij zeer bekende kerk! Fijn om zo samen Gods lof te zingen.... welkom thuis...; God is overal! Heel mooi!
Manny Bijker
Wij hebben het gisteren erg mooi gehad bij het concert van Sela. Het is ook een mooie kerk de van Dedemkerk, maar het geluid komt niet altijd helemaal goed over.
Astrid
Prachtig concert..wat een mooie nieuwe liederen zitten erbij. Het lied halleluja werd door Mirjam gezongen en door haarzelf begeleid met gitaar, wat klonk dat mooi!! Echt genoten van jullie, Gods zegen gewenst !
Athalia
Heel mooi, ontroerend, troostend maar ook zeker liederen met een betekenis. Genoten, blij hierbij aanwezig geweest te zijn.
Patricia
Erg genoten! Mooie nieuwe liedjes.
Annemarie
Leuk dat jullie oude en nieuwe liederen combineerden, ik vond niet alle nieuwe liederen aanspreken, maar het nummer van Mirjam op de gitaar vond ik super leuk. Ik weet niet als het echt iets is voor in de kerkdienst, maar zeker wel als een lied dat personen kan ondersteunen.
Lammie
Het was weer een feestje. Genoten van de nieuwe liederen,nu al zin in de cd
Angeline
Veel mooie nieuwe liederen met verdiepende teksten, die ons echt raakten...!
Anne
Wij vonden het een prachtig concert, mooie afwisseling in het programma tussen rustige en liederen met meer tempo. Ook de nieuwe liederen hebben we van genoten. We zien uit naar de cd/dvd. Waardevolle avond. Voor jullie nog mooie concert avonden gewenst.
Leida
Het was eerste Sela concert. Genoten van de prachtige liederen. Heerlijk meegezongen. Eerste wat mijn man zei na het concert: morgen weer? Geef aan hoe wij de avond hebben ervaren.
Nico
De liederen hebben een duidelijke en persoonlijke bijbelse inhoud. De verstilde liederen na de pauze vond ik mooier dan de meezingers.
Rianca
Prachtig concert! We hebben genoten!!
Jeanet
Heerlijk weer de mooie liederen zingen. Mooi afwisseling ingetogen en uitbundig. Nieuwe liederen ook mooi, zeker qua muziek. James niet zoveel gehoord vanavond..
Diny
Geweldig liederen met een tekst waar ik wat mee kan ..het werd gezongen met zoveel overgeven. We hebben genoten van jullie nieuwe liederen kunnen allemaal op de album .
T. Kwakkenbos-Meinen
Samen met mijn zoon van 11 ben ik naar het concert geweest. We hebben beide enorm genoten. De liederen waren prachtig. En het is fijn om geregeld mee te kunnen zingen.
Della De Haan
Het was mooi! Bemoedigende teksten. Fijn om te zien hoe jullie genoten als de zaal meezong. Jullie leveren met jullie nieuwe liederen een prachtige bijdrage aan onze kerkdiensten.
Roeline
Het was wederom een geweldig mooi concert. De nieuwe liederen vind ik prachtig. Het raakte me keer op keer. En jullie enthousiasme, jullie stralen allemaal vreugde uit. Ik kijk uit naar het volgende concert. Gods zegen.
Van Raalten
Ik had iets meer bekende Sela liederen verwacht maar verder was het een erg mooie avond vol aanbidding en lofprijzing.
Johan Tinholt
We hebben genoten, mooie liederen en een prima programma, we zullen zo weer gaan bij een volgende gelegenheid.
Maria
Als altijd weer prachtig. Afwisseling luisteren en mee zingen voor mij als 'gast' heel prettig! Mooie nieuwe liederen, zou fijn zijn om die ook thuis te kunnen luisteren om ze ook eigen te kunnen maken. Te laten rijpen zoals al werd genoemd.

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.