Sela - Dorpskerkentour 2019

Donderdag 28 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Dedemsvaart, Van Dedemkerk

Sela - Dorpskerkentour 2019

Dedemsvaart, Van Dedemkerk, donderdag 28 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Van Raalten
Ik had iets meer bekende Sela liederen verwacht maar verder was het een erg mooie avond vol aanbidding en lofprijzing.
Annemarie
Leuk dat jullie oude en nieuwe liederen combineerden, ik vond niet alle nieuwe liederen aanspreken, maar het nummer van Mirjam op de gitaar vond ik super leuk. Ik weet niet als het echt iets is voor in de kerkdienst, maar zeker wel als een lied dat personen kan ondersteunen.
Angeline
Veel mooie nieuwe liederen met verdiepende teksten, die ons echt raakten...!
Manny Bijker
Wij hebben het gisteren erg mooi gehad bij het concert van Sela. Het is ook een mooie kerk de van Dedemkerk, maar het geluid komt niet altijd helemaal goed over.
Della De Haan
Het was mooi! Bemoedigende teksten. Fijn om te zien hoe jullie genoten als de zaal meezong. Jullie leveren met jullie nieuwe liederen een prachtige bijdrage aan onze kerkdiensten.
Johan Tinholt
We hebben genoten, mooie liederen en een prima programma, we zullen zo weer gaan bij een volgende gelegenheid.
Leida
Het was eerste Sela concert. Genoten van de prachtige liederen. Heerlijk meegezongen. Eerste wat mijn man zei na het concert: morgen weer? Geef aan hoe wij de avond hebben ervaren.
T. Kwakkenbos-Meinen
Samen met mijn zoon van 11 ben ik naar het concert geweest. We hebben beide enorm genoten. De liederen waren prachtig. En het is fijn om geregeld mee te kunnen zingen.
Els En Geerten
Een mooi concert in een voor mij zeer bekende kerk! Fijn om zo samen Gods lof te zingen.... welkom thuis...; God is overal! Heel mooi!
Ada Görtz
Inspirerend, warm en toegankelijk! Ik heb genoten van het concert in deze prachtige kerk, waar ik nu voor het eerst was! Ik was aangenaam verrast!
Nico
De liederen hebben een duidelijke en persoonlijke bijbelse inhoud. De verstilde liederen na de pauze vond ik mooier dan de meezingers.
Athalia
Heel mooi, ontroerend, troostend maar ook zeker liederen met een betekenis. Genoten, blij hierbij aanwezig geweest te zijn.
Jannie
Heb genoten samen met Mirjam van het concert. Het meezingen was ook fijn om zo de Here lof te zingen met elkaar. De nieuwe liederen zullen zeker een aanwinst zijn voor de ere dienst.
Jeanet
Heerlijk weer de mooie liederen zingen. Mooi afwisseling ingetogen en uitbundig. Nieuwe liederen ook mooi, zeker qua muziek. James niet zoveel gehoord vanavond..
Jennie
Het was eem pratigge concert en van genoten.
Gerda
Voor het eerst een concert van Sela bijgewoond. Prachtige liederen, heerlijk om mee te zingen.
Maria
Als altijd weer prachtig. Afwisseling luisteren en mee zingen voor mij als 'gast' heel prettig! Mooie nieuwe liederen, zou fijn zijn om die ook thuis te kunnen luisteren om ze ook eigen te kunnen maken. Te laten rijpen zoals al werd genoemd.
Patricia
Erg genoten! Mooie nieuwe liedjes.
Anne
Wij vonden het een prachtig concert, mooie afwisseling in het programma tussen rustige en liederen met meer tempo. Ook de nieuwe liederen hebben we van genoten. We zien uit naar de cd/dvd. Waardevolle avond. Voor jullie nog mooie concert avonden gewenst.
Roeline
Het was wederom een geweldig mooi concert. De nieuwe liederen vind ik prachtig. Het raakte me keer op keer. En jullie enthousiasme, jullie stralen allemaal vreugde uit. Ik kijk uit naar het volgende concert. Gods zegen.

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.