Sela - Dorpskerkentour 2019

Zaterdag 30 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Barneveld, Bethelkerk

Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Sela - Dorpskerkentour 2019

Barneveld, Bethelkerk, zaterdag 30 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Marit
Genoten van zowel bekende als nieuwe liederen, prachtig!
Henk-Jaap
Bijzonder gaaf concert, prachtige nieuwe en bekende liederen. Zoals altijd een perfecte mix van luisteren en meezingen. Fijne bijkomstigheid is dat het geluid, licht en beamer op een professionele manier ingezet worden. Al met al kijk ik al weer uit naar een volgende concert.
Eric
Mooie afwisseling van oude en nieuwe liederen, veel diepe en bijbelse teksten. Geen sterallures. TOP!!
Gert-Jan Mulder
Was weer een prachtige avond met mooie bekende en nieuwe liederen
Gerda
Prachtig weer genoten, mooie nieuwe liederen gehoord
Betay
Prachtige bemoedigende avond gehad ! Genoten ,we kijken uit naar de nieuwe cd.. Band en medewerkers achter de schermen ..BEDANKT! God is groot ...
Elja
We hebben een hele fijne avond gehad. Voor mij persoonlijk was het lied "Verborgen" wat veel indruk op mij maakte. Een mooi concert in de tijd van Pasen.
Robert
Het was weer als vanouds een prachtig concert met veel mooie nieuwe liederen en oude bekende liederen,het was voor mij de vijfde keer en ik heb er geen spijt zvan,het blijft mooi om zo met elkaar te zijn, en nieuwe mensen te ontmoeten en mensen mee nemen naar een concert van Sela,ga zo door
Lianne
Erg mooie avond! Prachtige mooie, nieuwe liederen! Wel vond ik soms de muziek iets te hard waardoor de zang niet altijd goed hoorbaar was. We zaten vooraan. Verder erg genoten!
Henk En Meta Van Duinkerken
Prachtig! Zeer genoten van de nieuwe liederen. Natuurlijk ook van de bekende! Compliment voor de organisatie!
Erik En Anita
Zeer mooie avond, we hebben genoten van nieuwe en oude liederen
Aline Van Leijen
Weer erg genoten, heel afwisselend programma, oude en nieuwe liederen en veel samenzang.
Henk Rijkens
Het was weer een fijne warme gebeurtenis. Veel mooie nieuwe nummers gehoord. De stemming kwam er goed in bij Hemelse Gave! Frans zei dat er te veel nieuwe numners waren voor de volgende CD. Wel, schrijf er nog een paar bij en maak er een dubbel cd van.. .... Ieder optreden is voor ons weer een moment van verwondering, bemoediging en lofprijzing. Jullie weten het altijd weer prachtig ten gehore te brengen in muziek en zang. Hulde, bovenal aan Hem. Tot DV de volgende keer. Groeten uit Oldebroek.
Marrie
Het was weer een byzonder mooie avond we hebben genoten.Mooie liederen goede sfeer erg bewogen
Jan
Erg genoten. Mooie nieuwe afwisselende liederen gehoord. Fijn altijd weer die open Bijbel op het podium. We zien uit naar de nieuwe CD.
V Hogeboom
Prachtig!!!! Mijn dochter van 10 mijn moeder en ik hebben genoten Even lukte het misschien niet te komen maar blij dat het gelukt is Hoop!!!! Gebed voor genezing en al die mooie nummers Geraakt!
Mandy
Het was geweldig!! Prachtige mooie nieuwe liederen! Als het aan mij ligt mag er een dubbele cd komen, zo kan Sela alle nieuwe nummers op cd zetten :)
Roos
Genoten ! Geraakt ! Hoopvol ! Welkom thuis x
Carol
Prachtig concert en weer heel bemoedigend.
Ineke
Mijn dochter en ik hebben weer genoten. Prachtige liederen met geweldige muziek in een fijne sfeer

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.