Sela - Dorpskerkentour 2019

Zaterdag 30 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Barneveld, Bethelkerk

Sela - Dorpskerkentour 2019

Barneveld, Bethelkerk, zaterdag 30 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Elja
We hebben een hele fijne avond gehad. Voor mij persoonlijk was het lied "Verborgen" wat veel indruk op mij maakte. Een mooi concert in de tijd van Pasen.
Roos
Genoten ! Geraakt ! Hoopvol ! Welkom thuis x
Henk Rijkens
Het was weer een fijne warme gebeurtenis. Veel mooie nieuwe nummers gehoord. De stemming kwam er goed in bij Hemelse Gave! Frans zei dat er te veel nieuwe numners waren voor de volgende CD. Wel, schrijf er nog een paar bij en maak er een dubbel cd van.. .... Ieder optreden is voor ons weer een moment van verwondering, bemoediging en lofprijzing. Jullie weten het altijd weer prachtig ten gehore te brengen in muziek en zang. Hulde, bovenal aan Hem. Tot DV de volgende keer. Groeten uit Oldebroek.
Gerda
Prachtig weer genoten, mooie nieuwe liederen gehoord
Teus En Henriette Tomassen
Wat hebben wij weer genoten van deze bijzonder mooie avond. Mooie nieuwe liederen gehoord! Bemoedigend! Bedankt Sela!! Zo bijzonder om God groot te maken! Wij kijken uit naar de cd en naar een volgend concert!
Ria
Mooie liederen alleen de muziek vond ik te hard we hoorden sommige liedjes niet goed
Betay
Prachtige bemoedigende avond gehad ! Genoten ,we kijken uit naar de nieuwe cd.. Band en medewerkers achter de schermen ..BEDANKT! God is groot ...
Marit
Genoten van zowel bekende als nieuwe liederen, prachtig!
Lotte
Bedankrt voor de mooie avond. De nieuwe nummers die we hoorden mogen wat mij betreft allemaal op de nieuwe cd komen!
Henk-Jaap
Bijzonder gaaf concert, prachtige nieuwe en bekende liederen. Zoals altijd een perfecte mix van luisteren en meezingen. Fijne bijkomstigheid is dat het geluid, licht en beamer op een professionele manier ingezet worden. Al met al kijk ik al weer uit naar een volgende concert.
Eric
Mooie afwisseling van oude en nieuwe liederen, veel diepe en bijbelse teksten. Geen sterallures. TOP!!
Aline Van Leijen
Weer erg genoten, heel afwisselend programma, oude en nieuwe liederen en veel samenzang.
Robert
Het was weer als vanouds een prachtig concert met veel mooie nieuwe liederen en oude bekende liederen,het was voor mij de vijfde keer en ik heb er geen spijt zvan,het blijft mooi om zo met elkaar te zijn, en nieuwe mensen te ontmoeten en mensen mee nemen naar een concert van Sela,ga zo door
Marrie
Het was weer een byzonder mooie avond we hebben genoten.Mooie liederen goede sfeer erg bewogen
V Hogeboom
Prachtig!!!! Mijn dochter van 10 mijn moeder en ik hebben genoten Even lukte het misschien niet te komen maar blij dat het gelukt is Hoop!!!! Gebed voor genezing en al die mooie nummers Geraakt!
Erik En Anita
Zeer mooie avond, we hebben genoten van nieuwe en oude liederen
Lianne
Erg mooie avond! Prachtige mooie, nieuwe liederen! Wel vond ik soms de muziek iets te hard waardoor de zang niet altijd goed hoorbaar was. We zaten vooraan. Verder erg genoten!
Janny
Prachtig
Melinda
Heerlijk sfeertje, tussen de pakkende nummers door ook lekker gelachen!
Marja Den Ouden
Het was ons eerste concert van Sela. Ik heb het mijn man kado gedaan voor zijn verjaardag, omdat ik zelf ook graag eens wilde gaan. We vonden het een prachtige avond met hele mooie nieuwe liederen. En met de oude konden we lekker meezingen.

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.