30 jaar Oslo Gospel Choir

Zaterdag 19 oktober 2019, 20:00 - 22:30 uur

Veenendaal, De Basiliek

Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

30 jaar Oslo Gospel Choir

Veenendaal, De Basiliek, zaterdag 19 oktober 2019, 20:00 - 22:30 uur

Info

In oktober keert het Oslo Gospel Choir terug naar Nederland voor twee concerten in de Basiliek in Veenendaal. Op de zaterdagmiddag geeft Tore Aas, dirigent en oprichter van dit wereldberoemde koor, een workshop.

In het meer dan 30-jarig bestaan van het Oslo Gospel Choir toerde het koor over de hele wereld en kwam ze vaak naar ons land en voorzag het trouwe publiek van de meest prachtige muziek. Ook in korenland Nederland wordt de, veelal door Tore zelfgeschreven muziek, graag en veel gezongen. De meest recente productie van zijn hand is de musical ‘Messiah’, een musical over het leven van Jezus.

In oktober keert het koor weer terug in Nederland met een ‘Best of’ tour. Tientallen pareltjes uit het verleden zullen te horen zijn, maar ook het recentere werk komt zeker aan bod. Via deze Facebook-pagina kun je stemmen op je favoriete nummer(s) en wellicht wordt jouw lievelingsnummer gezongen op een van de twee avonden. Ook zullen nog niet eerder uitgevoerde liederen uit de musical ‘Messiah’ worden uitgevoerd.