Matthijn Buwalda: Live opname nieuwe CD

Zwolle, Theater Odeon, donderdag 30 mei 2019, 20:00 - 22:30 uur

Info
Tickets
Vragen

Op 30 mei wordt de nieuwe cd van Matthijn Buwalda opgenomen, en jij kunt daarbij zijn! Voor het eerst neemt Matthijn zijn nieuwe liedjes live op in de prachtige Hemminkzaal van theater Odeon in Zwolle.

Matthijn: 'De keuze om de nieuwe liedjes live op te nemen voelde heel vanzelfsprekend. De belangrijkste reden is dat ik merk hoeveel plezier het mij, de band en de zaal geeft om muziek met elkaar te delen. Tijdens onze vorige theatertour bleef dat gevoel steeds terugkomen. De verbinding die liedjes kunnen maken, de gedeelde vreugde en soms het gedeelde verdriet; dat gevoel krijg je simpelweg niet in een studio, en dus leek het me een mooi plan om de nieuwe liedjes live op te nemen.'

De nieuwe liedjes zullen in het najaar verschijnen onder de titel ‘Rechtop Mens’ en gevolgd worden door een gelijknamige theatertour in het najaar van 2019.

Tickets


Overijssel Theater Zwolle Matthijn Buwalda

Matthijn Buwalda

De theatermaker, zanger en liedschrijver brengt herkenbare liedjes die het verhaal vertellen van doodgewone mensen in het perspectief van Gods grote verhaal.

Matthijn Buwalda: Hotel de Hoop (CD)
CD: Hotel de Hoop