Als ik in de hemel kom - Marco van der Straten

Zwolle, Theater Odeon, vrijdag 15 november 2019, 20:30 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Joke
Fijn programma Luchtig en toch diepzinnig Prachtige begeleiding van gitaar en zang Echt weer iets héél anders.
Ciska
Een religieus getinte avond. wij hadden een andere avond verwacht. en jammer dat Marco zich niet uitgelaten heeft over zijn eigen mening.
Ida
Ik heb genoten van de mijmeringen en de prachtige muziek.
J.G.
Heel bijzonder om dit mee te beleven. Doorleefd, mede door de "dalperioden" van het leven. Zangeres met schitterende stem gaf extra's. Bedankt!
Janneke
Waardevolle avond! Hoewel naar mijn idee de vlag van de titel de lading van het programma niet helemaal dekte. Wat gezegd werd, was heel waardevol. Maar er werd zo'n hoop niet gezegd. 'Er valt heel veel te zeggen over de hemel,' zei de spreker tegen het eind. Dóé dat dan! dacht ik... Maar dat wil niet zeggen dat ik niet genoten heb!
Annelies
Prachtig...bemoedigend...uit het leven gegrepen

Info

Na grote belangstelling voor eerdere voorstellingen in Houten, Zwolle en Dordrecht neemt Marco van der Straten je in het najaar van 2019 opnieuw mee op zoek naar antwoorden op een belangrijke vraag: hoe zit het eigenlijk met leven na de dood? In het theater vertelt hij verhalen over ontmoetingen die hij had voor zijn boek ‘Als ik in de hemel kom’ – met onder meer Kinga Bán - en vertelt hij verhalen over dit onderwerp uit zijn eigen leven. Met live muziek door Miranda de Vlieger (zang) en Bas Nijhuis (gitaar).

‘Als ik in de hemel kom’ verrast, zet je stil én daagt je op een toegankelijke manier uit om zelf na te denken over iets waar we allemaal mee te maken krijgen: wat gebeurt er na dit leven?

“Als ik Jezus ontmoet hoop ik dat het genoeg is dat ik zoals Petrus zeg: ‘U weet het toch, ik heb U lief.’” - Arie van der Veer

“Als we aan deze kant onze ogen sluiten, zegt Jezus aan de andere kant tegen ons: ‘je slaapt, word wakker, sta op’. En dan halen we nieuwe adem.” - Kinga Bán.

Reacties eerdere bezoekers:

Het was een prachtige avond! Je raakte op meerdere levels met tekst en zang en interview... dankjewel!

Ik vond het een bijzondere en indrukwekkende avond!

Hartelijk dank voor de mooie avond. Was erg boeiend om je doorleefde verhaal te horen. De mensen in de zaal waren na afloop stil, omdat je boodschap overgekomen is.