Elly & Rikkert: 50 jaar mooi geweest (jubileumtour)

Zaterdag 14 september 2019, 20:00 - 22:30 uur

Barneveld, Schaffelaartheater

Elly & Rikkert: 50 jaar mooi geweest (jubileumtour)

Barneveld, Schaffelaartheater, zaterdag 14 september 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Marin
Heel afwisselend. Wat een prachtige stemmen en geweldige muzikanten. Mooie afwisseling:ontroering, humor, luchtigheid en diepte
René En Cora Hendrikse Apeldoorn
Even thuis komen, Rikkert beschaafd scherp, Elly lief.
Geertje
Geweldig mooi en ook ontroerend! Blij dat we zijn geweest!
Sjenny
Het was een geweldige avond ,heb erg genoten!!!
Christien
Het was een geweldige avond met mooie herinneringen aan het koor de Vuurpijl. Ook prachtig om Elly en Rikkert al zoveel jaar te mogen volgen.
Nenneke
Wat een geweldige fijne avond hebben we gehad. Met prachtige liederen. Veel variatie in de lied keuze. Prachtige muziek!! Top. Alle eer aan God!!
Geertje
Ontroerend mooi
Rien En Reina
Fijne avond! We hebben weer genoten van hun mooie teksten en spontane optreden. Ook muzikaal !!
Annemieke
Geweldig concert. Met een lach en een traan. 50 jaar in vogelvlucht. Dankbaar voor deze mooie getalenteerde mensen en dat we al zo lang al van ze mogen genieten.
Gerda
Geweldig zoals dit mooie echtpaar kan musiceren, zingen en toneelspelen. Ik heb genoten!!!
Maria
Een avondje genieten van deze mooie mensen, vol nostalgie En warmte
Rina En Hemmo Wessels
'In het voorbijgaan'...… Genoten van de doorleefde teksten en muziek. Alle hulde ook aan de muzikanten!
Hanneke
Geweldig concert en waande me weer even terug in vroegere tijden, ik heb genoten van de muziek en mooie teksten, ik zal ze missen.
Dirja
Geweldig mooi!

Info

De coronacrisis raakt ook de allerlaatste afscheidsconcerten van Elly en Rikkert, die gepland stonden voor dit voorjaar. Vanwege de gezondheid van Rikkert is verplaatsen naar het najaar niet mogelijk. Daarom nemen Elly en Rikkert op 15 mei definitief afscheid met een besloten videoconcert vanuit theater Veluvine in Nunspeet waarvoor u nu exclusief kunt reserveren. Boekt u voor dit online concert, dan krijgt u na afloop als aandenken ook een dvd met de registratie van het concert thuisgestuurd. Zo kunt u toch genieten van een allerlaatste concert van Elly en Rikkert.

Rikkert heeft sinds enige tijd regelmatig last van duizeligheid en problemen met zijn evenwicht. Door deze klachten - die niet verbeteren - verwacht hij geen nieuwe, uitgestelde concertreeks in het najaar meer te kunnen spelen.

Zo wil niemand het afscheid van Elly en Rikkert voorbij laten gaan. Alle betrokkenen hebben daarom de handen ineengeslagen voor een alternatief. Het is nu mogelijk om een toegangskaart te kopen voor een eenmalig besloten LIVE afscheidsconcert via internet. Bestellers ontvangen op de dag van het concert een e-mail met daarin een speciale toegangslink tot het videoconcert. Met dit initiatief helpen we Elly en Rikkert en hun vaste muzikanten ook door deze (financieel) moeilijke tijd heen. U kunt vanuit uw huis, op uw eigen bank tijdens een prachtige avond het muzikale afscheid meemaken van het duo dat zoveel heeft betekend voor de christelijke muziek.

Het wordt een wervelende muzikale avond met heel veel bekende (kinder)liedjes van Elly en Rikkert, precies zoals het in het theater zou gaan plaatsvinden. Dit videoconcert wordt gepresenteerd door Timzingt. Tijdens het eerste deel van het concert kunt u LIVE vragen indienen die Tim in de pauze aan Elly en Rikkert voorlegt. U kunt hen dan vanzelfsprekend ook persoonlijk bedanken. Naderhand ontvangt u, als herinnering, een GRATIS dvd met de registratie van dit concert.

Exclusieve toegang tot concert
U krijgt op de dag van het concert een e-mail vanuit TrueTickets met de toegangslink. Houd uw e-mail (en spambox) in de gaten. Lukt het niet om op 15 mei te kijken, dan is de opname achteraf nog 14 dagen beschikbaar om terug te kijken. Het is mogelijk het concert te bekijken op uw computer, laptop, tablet of eventueel smartphone.