Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Woensdag 23 oktober 2019, 20:00 - 22:30 uur

Zaltbommel, De Poorterij

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Zaltbommel, De Poorterij, woensdag 23 oktober 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Ellen
Mooie, gevoelige liedjes die je raken! Aanrader om even stil te komen staan in het leven. Herkenbaar voor een breed publiek. We hebben genoten!
Ageeth
Mooi en soms beangstigend herkenbaar! Super voorstelling!
Irma
Geweldig!! Tja hoe leg je een wonder uit :) Alle liedjes hebben mij enorm geraakt en geven mij weer hoop en energie. Bedankt daarvoor xxx
Rianne
Wat een prachtige avond. Met een lach en een traan. Super echt geweldig!
Simon
Knap om elke keer weer een mooie show neer te zetten! Eerlijk en oprecht en met een lekker portie humor, zoals we gewend zijn van Matthijn. Mooie liedjes, nieuwe, maar ook oude bekende. Kortom; een heerlijk avondje uit met een diepere laag!
Alien
We hebben genoten. Mooi hoe je dingen/gedachten verwoordt die eigenlik ook in ons leven plaats vinden. Dat je zo kwetsbaar durft te zijn. Top gedaan!
Imma
Genoten.. Wat een mooie boodschap...over liefhebben, onvolmaakt jezelf zijn. Genoten van de creatieve woorden, de echte liedjes, de muzikanten. Bedankt!
Roelie Van Den Berg
Zo enorm genoten, Zo helemaal uit het leven, Zo herkenbaar, zo mooi, Zoveel liefde voor de mensheid, een prachtige boodschap waar we allemaal iets uit kunnen halen
Sara
Super avond gehad! Gewoon eerlijk en open, goed en waar... Mooi om zo even te kunnen genieten! Muziek was ook echt van goede kwaliteit!

Info

Komend voorjaar keert Matthijn Buwalda terug in de Nederlandse theaters met de reprise van zijn nieuwste voorstelling: ‘Rechtop Mens’. Na de succesvolle theatertour in het najaar van 2019 (nagenoeg alle theaters waren uitverkocht) beloven het wederom mooie avonden uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek.

Een aantal reacties op de vorige tours:

Een humorvolle, vaak ontroerende voorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus