Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Woensdag 23 oktober 2019, 20:00 - 22:30 uur

Zaltbommel, De Poorterij

Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Zaltbommel, De Poorterij, woensdag 23 oktober 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Ageeth
Mooi en soms beangstigend herkenbaar! Super voorstelling!
Rianne
Wat een prachtige avond. Met een lach en een traan. Super echt geweldig!
Alien
We hebben genoten. Mooi hoe je dingen/gedachten verwoordt die eigenlik ook in ons leven plaats vinden. Dat je zo kwetsbaar durft te zijn. Top gedaan!
Roelie Van Den Berg
Zo enorm genoten, Zo helemaal uit het leven, Zo herkenbaar, zo mooi, Zoveel liefde voor de mensheid, een prachtige boodschap waar we allemaal iets uit kunnen halen
Ellen
Mooie, gevoelige liedjes die je raken! Aanrader om even stil te komen staan in het leven. Herkenbaar voor een breed publiek. We hebben genoten!
Simon
Knap om elke keer weer een mooie show neer te zetten! Eerlijk en oprecht en met een lekker portie humor, zoals we gewend zijn van Matthijn. Mooie liedjes, nieuwe, maar ook oude bekende. Kortom; een heerlijk avondje uit met een diepere laag!
Irma
Geweldig!! Tja hoe leg je een wonder uit :) Alle liedjes hebben mij enorm geraakt en geven mij weer hoop en energie. Bedankt daarvoor xxx
Imma
Genoten.. Wat een mooie boodschap...over liefhebben, onvolmaakt jezelf zijn. Genoten van de creatieve woorden, de echte liedjes, de muzikanten. Bedankt!
Sara
Super avond gehad! Gewoon eerlijk en open, goed en waar... Mooi om zo even te kunnen genieten! Muziek was ook echt van goede kwaliteit!

Info

Op 23 oktober nodigt Matthijn Buwalda met zijn band je uit voor een muzikale avond gevuld met de liedjes van zijn laatste cd 'Rechtop Mens', aangevuld met geliefde oudere nummers en hoopvolle verhalen. Deze live uitzending wordt georganiseerd als vervanger van de voorstellingen die Matthijn dit najaar in de theaters zou spelen, maar die nu vanwege het corona-virus noodgedwongen zijn afgelast.

Vanuit een prachtige locatie brengt Matthijn zijn liedjes en verhalen rechtstreeks jouw huiskamer in. Je kunt dus een avond uit zonder van de bank af te komen. Geniet van de muziek en laat je meenemen langs een lach, een traan, langs herkenning en verrassing. In de pauze is er een kijkje achter de schermen en zal Matthijn een aantal van de vragen die jullie hem tijdens via de chat en sociale media kunnen stellen beantwoorden. Kortom: een mooie avond Matthijn bij jou thuis.

Na afloop is het mogelijk om de opname nog twee weken terug te kijken.

Exclusieve toegang
Je krijgt uiterlijk op de dag van de uitzending een e-mail vanuit TrueTickets met de toegangslink. Houd je e-mail (en spambox) in de gaten. De toegangsgegevens vind je op die dag tevens in je reservering (link naar de reservering vind je in de bevestigingsmail). Lukt het niet om op 23 oktober te kijken, dan is de opname achteraf nog 14 dagen beschikbaar om terug te kijken. Het is mogelijk te kijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Rechtop Mens
Rechtop Mens is een muzikaal programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.