Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Donderdag 24 oktober 2019, 20:00 - 22:30 uur

Hoofddorp, Schouwburg de Meerse

Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Hoofddorp, Schouwburg de Meerse, donderdag 24 oktober 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Sharon En Daan
Het was weer zoals van ouds een avond genieten en ook altijd weer met stof tot nadenken naar huis. Super!
Anna
Van genoten! Woorden raken, taal komt tot léven Kwetsbaarheid mag er zijn...geloof wat groeit
Gerda
Matthijn, dank je wel voor deze prachtige avond! Je hebt me diep geraakt door je mooie, echte rechtop liedjes. Eerlijk en oprecht en nuchter, precies wat ik even nodig had Gods rijke zegen over jou werk, wij hebben genoten!!!!!
Angelique
Mooi en oprecht programma met hier en daar een knipoog en humor.
Marieke
Fijne voorstelling met mooie teksten over HET LEVEN.
Tineke
Een ontwapenende, eerlijke, muzikale hutspot... Net zoals het leven is...:-)
Mia
Mooi en herkenbare verhalen en liedjes, kwetsbaar en echt.
Corrie
Dankjewel voor je geweldige voorstelling en mooie muziek! Gevoelig en nuchter, met alle herkenbare dagelijkse dingen van het leven. Weer opgeladen rechtop doorgaan! Én dank aan Hem
Jan
Sfeervolle avond met heel gevoelige liedjes. Prima uitvoering! Stof om over na te denken.
Johan En Marja
We hebben weer ouderwets genoten vanavond van Matthijn,serieus en grappig en na afloop is hij ook zo heerlijk gewoon. De liedjes zijn ook heel mooi en persoonlijk en de band is supergoed
Elise
Prachtig!! Mooie woorden en geweldige muziek... van betekenis voor het leven van elke dag en in iedere rol!
Elske Stevelmans
Een leuke en ontspannen avond, met mooie muziek en zang en leuke annecdotes!
Ham
Genoten van de mooie liedjes die zowel luchtig als diepzinnig zijn. De verhalen van Matthijn helpen om de liedjes te begrijpen en in te voelen.
Alida
Heerlijk ontspannend,genoten van de super mooie liedjes. Met inhoud. Gelijk de nieuwe cd gekocht ,kan ik nog nagenieten.

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus