Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Woensdag 6 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Houten, Theater aan de Slinger

Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Houten, Theater aan de Slinger, woensdag 6 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Marjon Van Dam
Heerlijk!!! Prachtige teksten en goede muziek! (soms kon ik de tekst niet zo goed verstaan; dat was wat jammer).
Bakker
Tineke
Jolanda
Geweldig! Wat een prachtige teksten schrijf jij Matthijn. Met heel veel diepgang. Bedankt! Ik vond je soms moeilijk verstaanbaar tijdens sommige liedjes. Jouw geluid had harder mogen staan.
Cobie
Echt genieten! Diepgang en vrolijkheid, humor. Gewoon de dingen van iedere dag in maar in een bijzonder perspectief.....Heerlijk om er zo even uit te zijn! Goede band met z'n vijven! Heerlijk ritme en eigenlijk zou ik wel mee willen klappen ondertussen....Jammer alleen dat ik de tekst soms niet goed verstond van de liedjes. Verder applaus!!!
Marco
Het was fijn om weer bij Matthijn te zijn. Mooie liedjes die je laten nadenken... dank je wel Matthijn en band! Beetje bijzonder wel dat je na het concert nog 45 minuten in de rij mocht staan bij de parkeergarage. Hey was erg druk en er is slechts 1 betaalautomaat. Niet iets voor Matthijn maar misschien wel voor het theater. De mensen uit de bioscoop hadden daar kaartjes kunnen kopen en konden gewoon doorlopen. Tip wellicht?
Tienke
Weer heel indringend. Waren wel veel liedjes uit eerdere theater voorstellingen. Verder heel erg genoten.
Jantine
Matthijn op zn best als liedjesschrijver- en componist. Mooie psychologische teksten!
Gea
Mooi, te snel weer voorbij! Jammer dat het niet altijd even goed verstaanbaar was.

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus