Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Ede, Cultura, vrijdag 8 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Marga
Geweldige, inspirerende en bemoedigende voorstelling. Heel herkenbare teksten.
Gerson
Heerlijk naadloos programma met mooie omovernadenkmomenten en luchtige grappen :)
Geke
Ik vond het geweldig mooi! Matthijn je hebt zoveel talent! Wat je zegt is heel herkenbaar en geeft stof tot nadenken. Mooie afwisseling in de liedjes en heerlijke humor. Ik heb een heerlijke avond gehad. Dank je wel Matthijn!
Bas Van Kooten
Rechtop mens is een prachtige voorstelling waarin Matthijn de juiste balans weet te vinden tussen gevoelige liedjes en de humor uit zijn eigen leven. Veel momenten van herkenning. Muzikaal was het ook echt een mooi programma.
Pieter
Vermaak, luchtig, maar zo werkelijk en herkenbaar allemaal. Plezier en overdenking voor jong en oud. En muzikaal genieten!
Gerard En Tjitske Den Hollander
Heerlijke avond met prachtige liedjes , ze zijn herkenbaar en emotioneel, we hebben genoten!
Agnes
Mooie liedjes, herkenbare levensvragen, maar miste een beetje pit. Het kijken naar een band met zoveel muzikaliteit is geweldig!
Marijke
Ik heb genoten, het was veel te snel voorbij. Mooie liedjes met diepgang, herkenning en ook heerlijk gelachen. Dankjewel

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus

Agenda


Theater Matthijn Buwalda Gelderland Ede

Matthijn Buwalda

De theatermaker, zanger en liedschrijver brengt herkenbare liedjes die het verhaal vertellen van doodgewone mensen in het perspectief van Gods grote verhaal.

Matthijn Buwalda: Hotel de Hoop (CD)
CD: Hotel de Hoop