Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Zaterdag 16 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Papendrecht, Theater de Willem

Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Papendrecht, Theater de Willem, zaterdag 16 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Nelleke
Super gave avond gehad! Heel veel gelachen en zelfs een traantje gelaten. Zo heerlijk herkenbaar was het weer!
Kora
Een hele leuke avond
P&R&L
Was erg leuk en super herkenbaar. Mooie nummers gezongen. "Nooit ver bij jou vandaan" was het mooiste nummer!
Jolanda
Was weer genieten. Heel goed gespeeld en gezongen. Een lach en een traan.
Petra
Zo mooi hoe je herkenbare en gewone situaties kunt benoemen en erover kunt zingen. Genieten van je teksten en met een lach en een traan!
Marije
Was zo leuk weer!!! Toffe nieuwe muziek gemengd met leuke verhalen en anekdotes! Herkenbare grappen die je de hilariteit van wat wij leven noemen doen inzien.
Eline
GENIETEN! Heerlijk herkenbaar, fantastische muziek en vol energie de zaal uit. Tot volgende keer!
Josca
Matthijn, wat is het toch krachtig wat je steeds bereikt door je kwetsbaar neer te zetten. Dit was de 4e keer dat we je bezochten als groep. We waren al 4x bij uitv!! We sturen je graag een ballonetje als dank. Mooiste cadeau om te krijgen toch?
Lydia
Voor de derde keer een voorstelling van matthijn bijgewoond en voor de derde keer weer genoten! Hij kan op zeer humoristische wijze zijn kijk op het leven delen en weet op die manier zijn liedjes goed aan elkaar te verbinden. Echt top!
Koert
Leuk voor jong en oud
Ria
We hebben met 11 man genoten. Het was weer heerlijk en herkenbaar
J&J
Een aanrader!
Adriaan En Cora
Wat mooi weer! En wat mij betreft de beste van alle keren dat ik bij Matthijn mocht vertoeven.
Daniëlle
Leuke avond gehad!

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus