Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Nunspeet, Theater Veluvine, vrijdag 20 december 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Anoniem
Mooie liedjes, scherpe teksten en de stukjes tussendoor zijn herkenbaar! Hele fijne avond gehad!
Ruth
Super genoten!!
Esther
Het was goed! Prachtige liedjes, welke nog meer inhoud kregen door de stukjes tussendoor. Bedankt!
N.Klock
Wat een bijzondere avond. Een prachtige theatervoorstelling zoveel dingen rechtstreeks uit het leven waar je toch over na gaat denken. Wij zouden hem zo weer boeken omdat je dan zeker weer andere dingen gaan opvallen.
Erica
Geweldig!zo vol emoties,
Christiaan Pijffers
Fantastisch
M Visscher
Een avondje tot rust komen? Dan moet je bij Matthijn zijn. We hebben heerlijk genoten en het was F A N T A S T I S C H
Henk
Het was weer goed. Bedankt, we hebben genoten.
Hans
Geniale woordkunstenaar. Vraagt om meerdere keren beluisteren vanwege de mooie gelaagdheid! Dichtbij het gewone leven en kwetsbaar! Aanrader!
Marianne
Geweldig, genoten van zijn muziek en liedjes, gelachen om wie/hoe hij is, bijzonder hoe Matthijn moeiteloos switcht tussen vreugde en verdriet/zorgen.

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus

Agenda


Theater Matthijn Buwalda Nunspeet Gelderland

Matthijn Buwalda

De theatermaker, zanger en liedschrijver brengt herkenbare liedjes die het verhaal vertellen van doodgewone mensen in het perspectief van Gods grote verhaal.

Matthijn Buwalda: Hotel de Hoop (CD)
CD: Hotel de Hoop