Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Nunspeet, Theater Veluvine, vrijdag 20 december 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Henk
Het was weer goed. Bedankt, we hebben genoten.
Anoniem
Mooie liedjes, scherpe teksten en de stukjes tussendoor zijn herkenbaar! Hele fijne avond gehad!
Erica
Geweldig!zo vol emoties,
N.Klock
Wat een bijzondere avond. Een prachtige theatervoorstelling zoveel dingen rechtstreeks uit het leven waar je toch over na gaat denken. Wij zouden hem zo weer boeken omdat je dan zeker weer andere dingen gaan opvallen.
Marianne
Geweldig, genoten van zijn muziek en liedjes, gelachen om wie/hoe hij is, bijzonder hoe Matthijn moeiteloos switcht tussen vreugde en verdriet/zorgen.
Hans
Geniale woordkunstenaar. Vraagt om meerdere keren beluisteren vanwege de mooie gelaagdheid! Dichtbij het gewone leven en kwetsbaar! Aanrader!
M Visscher
Een avondje tot rust komen? Dan moet je bij Matthijn zijn. We hebben heerlijk genoten en het was F A N T A S T I S C H
Esther
Het was goed! Prachtige liedjes, welke nog meer inhoud kregen door de stukjes tussendoor. Bedankt!
Ruth
Super genoten!!
Christiaan Pijffers
Fantastisch

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus