Christian Verwoerd: U Alleen

Zaterdag 26 oktober 2019, 20:00 - 22:15 uur

Zwolle, Opstandingskerk

Christian Verwoerd: U Alleen

Zwolle, Opstandingskerk, zaterdag 26 oktober 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Henrieke
Het was een prachtige avond! met liederen met diep-rakende teksten
Nilka
Het was een zeer prachtige avond, en leuk divers en mooi. Ze waren geweldig
Marieke
Heel bijzondere mooie avond! Prachtige muziek en boodschap! Waardevol. Zo op God gericht! Bemoedigend!!
Janneke Korf
Een hele mooie avond waarin Gods eer voorop stond! Mooie teksten!
Harm En Henny
Hoe dom kun je zijn???? Kaarten gekocht voor Zwollle en het concert vervolgens vergeten door de drukke voorbereidingen voor het huwelijk van onze dochter. Komen er nu jet achter... Wat jammer maar hopelijk hebben veel mensen er wel van kunnen genieten.
Johan
Prachtig concert met heel mooie Bijbelse liederen, vaak letterlijk Bijbelse teksten. Geloofsbelijdenis van een wedergeboren Christen, herkenbaar en super gaaf! Jammer dat iemand het nodig vond er met een sjofar doorheen te toeteren bij de laatste 2 liederen. Maar dat hebben Christian en zijn geweldige band prima opgevangen.
Gerda
Wat een geweldige avond!!! Volop genoten.
Irma
Het was echt een hele mooie avond, prachtige liederen, mooie teksten en muziek. Top!
Wiebe
Geweldige avond gehad. Ruach haKodesh - de Heilige Geest werkte door woord en melodie, alles was raak. Heerlijk om te zien dat jong en oud ervan genoten.
Daniel
Mooi diepgaand concert met mooi kleurenspectrum op de achtergrond. Het tempo mag wel wat hoger :) locatie uitstekend, mag volgende keer ook in Emmeloord weer, velen van ons kwamen van ver.
Wim
Geweldig , ook de zangeres zong erg mooi.
Renate Hakkers
Het was een super mooie avond. Mooie liederen afgewisseld met mooie diepe teksten en nadenkstof.
Bea
Zeer waardevol echt genoten
Dianne
Het was een waardevolle mooie avond de teksten van Christian zijn altijd zo mooi en met diepgang. Het slot was prachtig met bazuin erbij!Gods zegen gewenst op dit mooie werk..
J Wassenaae
Geweldig wat een optreden, het woord van de Heer en ook Erika super mooie stem en ook de band niet vergeten. Kom graag weer bij de volgende presentatie tour maar dan misschien iets noordelijker (Bethel Dr88?).

Info

In het najaar presenteert Christian Verwoerd samen met voltallige band het splinternieuwe album 'U Alleen'! Het album (release begin september), bevat 11 Nederlandstalige liedjes en is genoemd naar het gelijknamige openingslied. Het is dit najaar precies 10 jaar geleden dat Christian's eerste CD uitkwam, en daarmee wordt deze tour een klein jubileum.

Tijdens deze concerten word je meegenomen in de verhalen achter de nieuwe liedjes en kun je meezingen met bekende nummers van Christian. Zowel de muzikale arrangementen als de teksten zijn heel gevarieerd, waardoor je een veelzijdig programma kunt verwachten.

Christian vertelt: 'Na 10 jaar van zingen, wil ik met de titel 'U alleen' voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem. Als ik terug denk aan de tijd dat ik mijn eerste liederen schreef, verlang ik soms ook weer naar die onbevangen eerste liefde voor Hem. Daarom zullen deze presentatieconcerten ook een uitnodiging zijn om je voor het eerst of opnieuw volledig toe te wijden aan Jezus de Messias.'