Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Vrijdag 1 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Vriezenveen, Grote Kerk

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Vriezenveen, Grote Kerk, vrijdag 1 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Jacquelien
Het was een prachtige avond!! Enorm genoten!!!!
Gerdien
We ( ik met mijn meiden) hebben enorm genoten en zijn met een warm gevoel naar huis gegaan
Jolanda
Het was een hele fijne avond. Blij dat we erbij konden zijn. Heb genoten, heerlijk meegezongen, het heeft me geraakt. Mooi gedaan en dank aan het hele team van alle mensen die er aan meegewerkt hebben.
A Scholte
Zoveel diepgang in de nummers. Prachtig concert, echt genoten Blijdschap met elkaar Mogen delen onder de ogen van onze God!!
Anja Van De Riet
Een hele fijne avond, genoten van jullie enthousiasme en mooi dat jullie stimuleren om mee te zingen en de liederen te gebruiken. Mooi om te zien hoe Mirjam past binnen jullie team en ook hulde aan Anneke, zooo muzikaal. Dank jullie wel.
Renske
Bemoedigd, bervuld met liefde en genade, genoten! :-)
Ria
Prachtige avond en wat is Mirjam een geweldige zangeres. Ik kwam blij en opgewekt naar buiten omdat Gods liefde voor ons aanwezig was.
Berdien
Prachtig concert!
Tamara
Super gaaf!! Genoten!! Zijn liefde en genade kwamen zo duidelijk naar voren in de nummers.. wauw!
Ingrid
Hele mooie avond gehad ????mooie liederen gezongen en gehoord???? Ik vond de muziek keuze ook mooi &vrolijk . Prachtige nieuwe liederen !! Met goed gevoel naar huis gegaan . Bedankt voor de fijne avond! ????
Harold
Prachtig. Ontzettend genoten. Dank jullie wel!
Diane
Was heel mooi. Mooie liederen met veel inhoud wat betrekking op jezelf hebben.
Anja
Ik heb enorm genoten. En wat is het fijn om samen te mogen zingen.
Ina Eertink
Het was prachtig maar veel te kort :-) we hebben genoten! Bedankt voor wat jullie geven aan ons.
Albert
Fantastisch mooie avond gehad. Met vooral het mooie nummer welkom thuis Op weg naar huis ook maar de cd "thuis" weer opgezet met mooie herinneringen aan de avond.
Hanneke
Het was een mooie avond. Fijn om samen te zingen tot eer van onze God.
Hennie
Het was een mooie avond genoten en samen zingen van onze heer
Emilia
Ik voel mij thuis :)
Flim
Super mooi concert
Jolanda
1e keer dat ik Sela bezocht, voor herhaling vatbaar! Teksten spreken aan, lekker van deze tijd, maar wel met de goede boodschap. Mooi uitgevoerd en wat een saamhorigheid.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.