Sela: CD-concerten 'Thuis'

Vrijdag 1 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Vriezenveen, Grote Kerk

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Vriezenveen, Grote Kerk, vrijdag 1 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Lydia
Het was wederom weer prachtig. Wat een zegen om met zoveel andere mensen God groot te maken! Aan HEM alle dank en eer! Gods zegen toegewenst in al jullie werk.
Hennie
Het was een mooie avond genoten en samen zingen van onze heer
Tamara
Super gaaf!! Genoten!! Zijn liefde en genade kwamen zo duidelijk naar voren in de nummers.. wauw!
Ingrid
Hele mooie avond gehad ????mooie liederen gezongen en gehoord???? Ik vond de muziek keuze ook mooi &vrolijk . Prachtige nieuwe liederen !! Met goed gevoel naar huis gegaan . Bedankt voor de fijne avond! ????
Renske
Bemoedigd, bervuld met liefde en genade, genoten! :-)
A Scholte
Zoveel diepgang in de nummers. Prachtig concert, echt genoten Blijdschap met elkaar Mogen delen onder de ogen van onze God!!
Hanneke
Het was een mooie avond. Fijn om samen te zingen tot eer van onze God.
Diane
Was heel mooi. Mooie liederen met veel inhoud wat betrekking op jezelf hebben.
Anja Van De Riet
Een hele fijne avond, genoten van jullie enthousiasme en mooi dat jullie stimuleren om mee te zingen en de liederen te gebruiken. Mooi om te zien hoe Mirjam past binnen jullie team en ook hulde aan Anneke, zooo muzikaal. Dank jullie wel.
Flim
Super mooi concert
Ina Eertink
Het was prachtig maar veel te kort :-) we hebben genoten! Bedankt voor wat jullie geven aan ons.
Gert JKroeze
Wij vonden het een prachtig concert, met goede begleiding naar onze mooie plek voor in de kerk, zodat we alles goed konden horen en zien. Ook in de pauze was het goed geregeld dmv plaats reservering en het kontakt met de groep zelf was heel indruk wekken. Dat gaan we nog wel eens weer doen in de toekomst.
Dinand En Hermien
Heel mooi, veel nieuwe nummers. Mooi om op deze manier samen God groot te maken.
Berdien
Prachtig concert!
Hetty
Erg genoten van de mooie nieuwe liederen. Op zo'n meezing avond mis ik een beetje de intieme sfeer waarin Sela zo goed is. (Niet iedereen om je heen zingt zuiver.) Hoe enthousiast het ook is. De rustige en intieme nummers hoor ik thuis wel weer als ik de nieuwe cd op zet .
Daan
Zo mooooi! En wat rakend om de belevenis van hem zo te zien, uit hart en nieren zingen voor Hem. Het straalde eraf!
Anja
Ik heb enorm genoten. En wat is het fijn om samen te mogen zingen.
Ria
Mooie avond,prachtige luisterliederen en wat n goede zangers en muzikanten!Saamhorigheid met heel veel christenen samen!
Ria
Prachtige avond en wat is Mirjam een geweldige zangeres. Ik kwam blij en opgewekt naar buiten omdat Gods liefde voor ons aanwezig was.
Edwin
Eerlijk. Hoop voor de toekomst. Genieten! Plaatje is compleet. En God wacht op ons altijd. Heerlijke gedachte.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.