Sela: CD-concerten 'Thuis'

Oud-Beijerland, De Poort, vrijdag 15 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Thelma
Ik vind de liederen van dit album erg mooi en heerlijk om mee te zingen. Fijn om een keer bij de uitvoering te zijn die heel ontspannen en ook eerbiedig is. Het is heerlijk om te zien dat de band zelf zoveel plezier er aan beleefd.
Anneke
Fantastisch ervaren????????Perfecte kerk met mooi geluid!Dank jullie om dit te delen met ons❤️
Maaike
Een prachtig concert was het. Wij hebben genoten! Erg leuk op Sela in het echie gezien te hebben. We stonden ook versteld van de muzikanten!! Top!
Lisette
Super mooie avond gehad❤ zeker een aanrader om te gaan.
Stefan
De eerste keer een live concert van Sela. Wat een stemmen en wat een mooie teksten die raak zijn. Met zoveel bemoedigingen, levenslessen, vreugde en eer aan de Heer. Een mooie bijkomstigheid was dat dit in onze huismerk de EGHW was. Echt ons “Thuis”
Gea
Fijne, feestelijke avond, prachtige muziek. Heel mooi!
Jeannette
Prachtige avond, in een mooie kerk! Puur genieten!
Elize
Prachtige avond gehad. Goed georganiseerd.
Wilma
Het was een hele fijne avond, afwisselend met nieuwe liederen en liederen die we mee konden zingen dit was erg fijn. En alles er om heen was goed georganiseerd
Ingeborg
Mooi om zo God te lofprijzen! dan doet een kerk er gelukkig niks toe! of wie zingt! allemaal kinderen van Hem, die verlangen naar THUIS!
Louise
Wat een mooie bijzondere mix van liederen. Wat een muzikale talenten. Vooral chapeau voor de dame van fluit viool zang en ...? Zeer knappe prestatie. De liefde voor God spat van het podium.
Jolanda
Het was een super mooie avond vooral met die cd thuis en de liefde van God was er duidelijk dat is erg mooi
Marieke
Prachtige avond gehad! Ook fijn de afwisseling van liederen om rustig te luisteren en liederen om mee te zingen!
Nicole
Heel mooie avond! Prachtige gezongen, mooie muziek. Bedankt
Anne
Prachtig concert, genoten!!
André
Het was weer een feest. Heel hartelijk bedankt mensen!
Deborah
Was een mooie avond! Dank je wel!!
Wilma Hellings
Het was een prachtige avond❤️
Anneke
Het was een prachtige avond! Geweldig feest.
Charlotte Smaling
Het was een prachtig mooi concert! Zo mooie hoe sela het met muziek en liederen dit kunnen maken. Je mag je altijd thuis voelen bij onze God! In welke situatie je ook beland bent! Dat is zo wonderbaarlijk dat we hoop mogen houden!

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.