Sela: CD-concerten 'Thuis'

Urk, Rehobothkerk, donderdag 21 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Teun Pasterkamp
Mooie avond en nieuwe liederen zijn makkelijk mee te zingen. Mijn complimenten.
Albert Hakvoort
Fantastisch optreden, we hebben genoten!!
Geke
Wij hebben genoten was een prachtige avond.
Tinie
Het was geweldig, we hebben genoten!????????
Corrie
Het was een mooie avond enorm genoten !!
Karin
Een prachtige avond gehad!!!
Lucie En Jan
Prachtig en sfeervol concert in een mooie kerk (met prettige prijzen voor koffie e.d.) Veel oude en ook nieuwe liederen en heerlijk meezingen. Wij kijken uit naar de voorjaarstournee !
Ronald
Ik vond het een Heerlijk concert, eventjes "Thuis" komen. Dan u wel Vader, in Jezus naam.
Marten De Visser
Geweldig volgend jaar weer
Hans Winters.
Ik had graag wat meer "oudere" nummers gehoord. Het lied "Ik zal er zijn" mag op zo'n avond niet ontbreken, maar helaas was dit wel het geval.
Harmke
Wat een feest was het weer .

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.