Sela: CD-concerten 'Thuis'

Huizen, Zenderkerk, woensdag 27 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Marijke
Bijzondere avond, zo één met elkaar! Geen kerkmuren. Bedankt dat jullie je muzikaliteit en liefde voor God in Huizen hebben gedeeld met ons.
Albertina
Was weer een heerlijke avond, maar wel met een schrik moment. Gelukkig kwam Mirjam toch nog terug op het podium en was de afsluiting geweldig. Love SELA.
Paula
We hebben weer geweldig genoten van jullie. Heerlijk meegezongen met alle liederen, wat is het toch heerlijk om met zoveel mensen over Gods grootheid te zingen. En zo blij dat jullie 'glorie heeft een naam' ook zongen, dat is echt mijn favoriet. Er was een fijne sfeer met ruimte voor humor én emoties.
Joke
Erg genoten en alles meegezongen uit volle borst. Schrok even dat Mirjam weg ging en hulptroepen haar achterna gingen. Knap dat jullie gewoon door gingen. Pracht avond!!!!!!!
Caro
Mooie avond over kerkmuren heen zingen tot Gods eer , wat een mooie teksten weer! Even spannend dat zangeres onwel werd , maar gelukkig later hersteld weer op podium verscheen! Schoonmoeder van bijna 85 was ook mee en kocht gelijk CD om thuis verder te genieten!
Marjan
Prachtige avond: Huizen zoals je zou willen dat heel altijd Huizen zou zijn, een stukje hemel op aarde. Bedank Sela!!
Bert Kos
Wij hebben gisteravond bijzonder genoten van het optreden van Sela. Liederen over onze grote God in een volle kerk in Huizen

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.