Sela: CD-concerten 'Thuis'

Kampen, Bovenkerk, woensdag 4 december 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Monique Meuleman
Geweldig!
Herman Hulleman
Weer een geweldige avond; het was weer thuiskomen! En wat heeft de nieuwe zangeres een warme plek binnen Sela.
Ann
Wat een gezegende avond. Prachtig! Dank je wel Sela.
Annette
In een koude kerk verwarmd door de prachtige muziek!
Margriet
Samen met mijn zusje het concert meegemaakt! Wat was het mooi en bijzonder. Wat fijn om met zoveel christenen samen Gods naam groot te maken! Prachtig ook in de Bovenkerk, waar we als kind altijd naar de kerk gingen. Zeer van genoten.
Tiny Van Pijkeren
Het was een geweldige- bijzondere avond
Danielle
Het was supermooi! Prachtige liedjes weer en zó knap gezongen.
Marjan
Het was geweldig! Super mooie avond gehad. Bedankt sela!
Dorien
Wat een prachtige avond. Bemoedigend... en het programma zó mooi opgebouwd. Dank! God alleen de eer!
Hannah
In een paar woorden: adembenemend mooi en bemoedigend!
Fenita
Een indrukwekkende avond. We hebben erg genoten
Carine
Ik vond het super mooi
Koos Lange
Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende achtergronden, tegelijk: zoveel wat we met elkaar mochten delen; dankbaar!

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.