Kerst met LEV: Mensen van Vrede

Vrijdag 20 december 2019, 20:00 - 22:15 uur

Zwolle, Verrijzeniskerk

Kerst met LEV: Mensen van Vrede

Zwolle, Verrijzeniskerk, vrijdag 20 december 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Marian Bellinga
Super geweldig, Erg genoten, leuk met dia's erbij. waarin het kan gaan regenen en sneeuwen. Hoe doen zodat.
Ans
Supermooie avond gehad! Waarbij ik geraakt werd door de indringende nummers. Voor mij persoonlijk een mooie start om deze avond erbij stil te staan waarom Jezus naar deze wereld is gekomen. Vanuit dat besef kan ik Kerst écht vieren!
Henk
Wat een bemoedigende avond met veel prachtige liederen met inhoudsvolle teksten die je echt aan het denken zetten. "Mensen van Vrede" is wat mij betreft de uitdaging voor 2020. Bijzonder indrukwekkend vond ik het Ere zij God: Een leeg podium tijdens het lied. God de eer geven en niet jezelf is wel een echt leermoment. Ga zo door.
Dineke
Gevarieerd, inhoudelijke teksten, kerstklassiekers, meezingers, luisterliedjes, een groot feest ter ere van het Koningskind! Ik heb onwijs genoten!
Christa
Het was weer geweldig super genoten, mooi om zo op naar Kerst te gaan.
Elise
Het was een mooie avond waar ik samen met mijn zus genoten heb van de prachtige liederen. Het programma zat muzikaal erg goed in elkaar en de combinatie met het licht en de geprojecteerde achtergrond was zeer sfeervol. De titel Mensen van Vrede hoop ik zelf met de kerstdagen ook nog verder uit te kunnen dragen en zal daarbij zeker dit mooie lied van jullie ook laten horen.
Rob De Vries (uit Frankrijk)
Super avond! Mooie liederen, soms rustig, dan weer dynamisch. Goede boodschap gebracht door een professionele groep tegen een erg mooi visueel decor. Een verdiende negen in Zwolle.
Jeroen
Geweldig concert! Wat kunnen jullie mooi spelen en zingen, Freek, Liesbeth e.a. van LEV! Jullie liederen zijn prachtig en divers, de teksten raak. Samen met jullie God groot maken is genieten!
Ingeborg
Mooie liederen! Gevarieerd programma!

Info

Vorig jaar trok LEV door het land na het uitbrengen van ‘Wat een geweldige nacht’, het eerste kerstalbum van de band. Ook dit jaar komt de band met een reeks kerstconcerten. Dit keer met een nieuw verhaal: Mensen van Vrede.

‘God laat zich vinden waar de deuren openstaan. Hier is Jezus, hier is vrede’

Met kerst vieren we de geboorte van Jezus, het Kind van vrede. Zoals Jezus vrede brengt, mogen wij mensen van vrede zijn voor de mensen om ons heen. Tijdens de avonden staat dit thema centraal. Natuurlijk komen de liederen van het kerstalbum van de band voorbij, afgewisseld met bekende kerstklassiekers. Heerlijk luisteren én meezingen, zoals je van LEV gewend bent!

Word Vriend van LEV
Word nu Vriend van LEV, en ontvang als welkomstcadeau 2 gratis kaartjes + de CD 'Wat een geweldige nacht'.

Een aantal reacties op de vorige Kersttour, in 2018:

Een mooie boodschap in een vrolijk en eigentijds jasje - Ardine

Prachtige avond! Mooie liederen, nieuwe en bekende, pakkende nummers. Mooie opbouw, topmuzikanten - Fred

Meer dan een geweldig kerstconcert. Overtrof mijn verwachtingen. Voor herhaling vatbaar. - Gerda