Sela: CD-concerten 'Thuis'

Zwolle, Verrijzeniskerk, zaterdag 2 november 2019, 14:30 - 16:45 uur

Reacties van bezoekers

Christa
Geweldig, we hebben genoten.
A. Nijkamp
Wat was het mooi, en wat leuk dat er speciaal aandacht werd gegeven aan de vele kinderen. Volgend jaar graag weer!
Hans En Joke
Fantastisch mooi. We hebben genoten
Ingrid
Ha Sela! Wat was het een geweldige middag id verrijzeniskerk! Heerlijk dat m’n baby lekker mee kon en het als thuis voelde! Heel knap gedaan- wat een aanwinst voor de kerken, deze geweldige muziek! Jullie mogen anderen hiermee tot Zegen zijn! Gaaf! Ook erg mooi om de wat nieuwere stijl van Sela te mogen horen! Vrolijk en hip, maar ook met diepgaande nummers.. Heel raak! Thanks!
Nico
Prima en warm concert. Gezegende middag gehad. Ook voor ons oppaskind van 8 jaar. Ook zij heeft genoten! God bless you richly!
Eentevredenbezoeker
Een mooi concert, erg genoten!
Sylvia
Enorm genoten, fijn om zo'n middag met elkaar te hebben . En dat er kinderen meekonden. Heb samen met m'n dochter genoten!
Jan
Top concert. Genoten! Praktische tip aangaande consumptie: geef ook mogelijkheid om te pinnen bij koffie/thee
Marlijn
Super tof concert, ik heb genoten! Goede afwisseling tussen staan, zitten, meezingen en luisteren. Super toffe nummers, mooie teksten en genoten van de kindjes met eitjes!
T. Meinen
Prachtige liederen om God groot te maken. Heerlijk om naar te luisteren en ook om ook samen te zingen voor Hem. Mijn zoon van 11 heeft ook genoten.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.