Sela: CD-concerten 'Thuis'

Gorinchem, Grote Kerk, zaterdag 30 november 2019, 14:30 - 16:45 uur

Reacties van bezoekers

Wilfred
Goede sfeer en gezellig in een mooie kerk in Gorinchem Kinderen en volwassenen werden echt betrokken in de sfeer en de liederen
Karin
Beste bandleden van Sela, Dank jullie voor het mooie concert. Heerlijk om mee te zingen en ook fijn om stil te luisteren. Eigenlijk was de middag 1 groot gezamenlijk gebed. Leuk met alle kinderen op het podium en hoe jullie zelf daar ook enorm van genoten! Fijn dat er een middag concert was.
Femke
Het mooiste "concert" waar ik ooit geweest ben. Ben dichter bij God & Jezus dan ooit ????????
Corine
Wat een prachtige opbouw. Zeker het gedeelte na de pauze. Ontzettend mooi gezongen. Kwetsbaar en zo raak!
Hetty
Was in een woord geweldig !!!!
Aagda
Genoten van het concert, de diversiteit aan nummers en muziek de gepassioneerde bandleden. Prachtige lofprijzing. Het betrekken van de kinderen, klasse!
Co
We hebben genoten vanmiddag. Het was prachtig!! Goede teksten ????????
Angela
Het concert was prachtig. Fijne sfeer, prachtige liederen. Ik had de CD al vaak geluisterd, maar zo samen zingen tot eer van God was enorm fijn. Ik kijk uit naar jullie concerten in 2020!!
Jantine
Weer een prachtige en gezellige middag gehad! Helemaal opgeladen door jullie mooie muziek En leuk moment zo met de kinderen op het podium
Amanda
Prachtig zoals Sela is! Mijn dochtertje heeft ook heel erg genoten van het concert. ❤️
Mirella
Prachtig!! Mooie mix van ingetogen en swingende lofliederen. Top geluid en akoestiek!
Sandra De Paus
Geweldig concert. en mooi liederen.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.