Sela: CD-concerten 'Thuis'

Gorinchem, Grote Kerk, zaterdag 30 november 2019, 14:30 - 16:45 uur

Reacties van bezoekers

Co
We hebben genoten vanmiddag. Het was prachtig!! Goede teksten ????????
Corine
Wat een prachtige opbouw. Zeker het gedeelte na de pauze. Ontzettend mooi gezongen. Kwetsbaar en zo raak!
Mark
Mooi concert, stralende artiesten! Fijn mooi gespeeld en gezongen
Femke
Het mooiste "concert" waar ik ooit geweest ben. Ben dichter bij God & Jezus dan ooit ????????
Amanda
Prachtig zoals Sela is! Mijn dochtertje heeft ook heel erg genoten van het concert. ❤️
Mirella
Prachtig!! Mooie mix van ingetogen en swingende lofliederen. Top geluid en akoestiek!
Wilfred
Goede sfeer en gezellig in een mooie kerk in Gorinchem Kinderen en volwassenen werden echt betrokken in de sfeer en de liederen
Jantine
Weer een prachtige en gezellige middag gehad! Helemaal opgeladen door jullie mooie muziek En leuk moment zo met de kinderen op het podium
Aagda
Genoten van het concert, de diversiteit aan nummers en muziek de gepassioneerde bandleden. Prachtige lofprijzing. Het betrekken van de kinderen, klasse!
Hetty
Was in een woord geweldig !!!!
Sandra De Paus
Geweldig concert. en mooi liederen.
Karin
Beste bandleden van Sela, Dank jullie voor het mooie concert. Heerlijk om mee te zingen en ook fijn om stil te luisteren. Eigenlijk was de middag 1 groot gezamenlijk gebed. Leuk met alle kinderen op het podium en hoe jullie zelf daar ook enorm van genoten! Fijn dat er een middag concert was.
Angela
Het concert was prachtig. Fijne sfeer, prachtige liederen. Ik had de CD al vaak geluisterd, maar zo samen zingen tot eer van God was enorm fijn. Ik kijk uit naar jullie concerten in 2020!!

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.