Elly & Rikkert: 50 jaar mooi geweest (afscheidsconcert)

Videoconcert, LIVE, vrijdag 15 mei 2020, 21:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Elly & Rikkert voor nieuwe data.

Info

De coronacrisis raakt ook de allerlaatste afscheidsconcerten van Elly en Rikkert, die gepland stonden voor dit voorjaar. Vanwege de gezondheid van Rikkert is verplaatsen naar het najaar niet mogelijk. Daarom nemen Elly en Rikkert op 15 mei definitief afscheid met een besloten videoconcert vanuit theater Veluvine in Nunspeet waarvoor u nu exclusief kunt reserveren. Boekt u voor dit online concert, dan krijgt u na afloop als aandenken ook een dvd met de registratie van het concert thuisgestuurd. Zo kunt u toch genieten van een allerlaatste concert van Elly en Rikkert.

Rikkert heeft sinds enige tijd regelmatig last van duizeligheid en problemen met zijn evenwicht. Door deze klachten - die niet verbeteren - verwacht hij geen nieuwe, uitgestelde concertreeks in het najaar meer te kunnen spelen.

Zo wil niemand het afscheid van Elly en Rikkert voorbij laten gaan. Alle betrokkenen hebben daarom de handen ineengeslagen voor een alternatief. Het is nu mogelijk om een toegangskaart te kopen voor een eenmalig besloten LIVE afscheidsconcert via internet. Bestellers ontvangen op de dag van het concert een e-mail met daarin een speciale toegangslink tot het videoconcert. Met dit initiatief helpen we Elly en Rikkert en hun vaste muzikanten ook door deze (financieel) moeilijke tijd heen. U kunt vanuit uw huis, op uw eigen bank tijdens een prachtige avond het muzikale afscheid meemaken van het duo dat zoveel heeft betekend voor de christelijke muziek.

Het wordt een wervelende muzikale avond met heel veel bekende (kinder)liedjes van Elly en Rikkert, precies zoals het in het theater zou gaan plaatsvinden. Dit videoconcert wordt gepresenteerd door Timzingt. Tijdens het eerste deel van het concert kunt u LIVE vragen indienen die Tim in de pauze aan Elly en Rikkert voorlegt. U kunt hen dan vanzelfsprekend ook persoonlijk bedanken. Naderhand ontvangt u, als herinnering, een GRATIS dvd met de registratie van dit concert.

Exclusieve toegang tot concert
U krijgt op de dag van het concert een e-mail vanuit TrueTickets met de toegangslink. Houd uw e-mail (en spambox) in de gaten. De toegangsgegevens vind u op die dag tevens in uw reservering (link naar de reservering vind u in de bevestigingsmail). Lukt het niet om op 15 mei te kijken, dan is de opname achteraf nog 14 dagen beschikbaar om terug te kijken. Het is mogelijk het concert te bekijken op uw computer, laptop, tablet of eventueel smartphone.