Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Zomercoaching: Summerschool

Soest, De Kleine Melm, maandag 20 - vrijdag 24 juli 2020

Info

Vijf zomerochtenden; lekker in de zon, op een prachtige plek, heerlijk eten, en dan inspirerende talks meemaken en goede oefeningen doen om het voor jezelf concreet te maken… Dat is de Summerschool van Nieuwe Uitzichten. De ervaren christelijke coaches Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld nemen je mee in vijf grote levensthema’s en begeleiden je om daarin mooie stappen te zetten, waarbij je gecoacht wordt op je persoonlijke doelen.

Deze Summerschool is voor iedereen die even stil gezet wil worden, wil reflecteren of naar nieuwe wegen zoekt. De Summerschool biedt inspiratie en nodigt je in een veilige omgeving uit om te reflecteren op jezelf. Hoe doe jij de dingen, wat zou je daarin anders willen en wat heb je daarvoor nodig.

Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld (bekend als schrijver) coachen als duo mensen die zich verbonden weten aan het christelijke geloof. Eerdere deelnemers waarderen hun trainingen met gemiddeld een 9,2.

Kamsteeg en Sonneveld werken met kleine, veilige groepen. Daarom is het mogelijk om te werken aan jouw persoonlijke doelen voor deze Summerschool en kun je ter plekke oefenen met wat je ontdekt, zodat jij de stappen kunt zetten die je graag wilt maken.

Deze zomer is er een nieuwe Summerschool: vijf ochtenden (09.00-13.00 uur), van maandagmorgen 20 t/m vrijdagmorgen 24 juli, op een prachtige plek bij de rivier de Eem in Soest. Telkens zijn er twee tot drie korte lezingen en diverse oefeningen. We sluiten elke ochtend af met een fijne lunch.

Je gaat grondig en zorgvuldig begeleid aan de slag met vragen als:

  • Zin: Waarom ben ik hier eigenlijk? Hoe vind ik voldoening en vervulling?
  • Vrijheid: Hoe kom ik los uit oude patronen en word ik meer mezelf?
  • Wijsheid: Hoe vind ik meer balans en word ik een evenwichtiger mens?
  • Verlies: Wat en wie mis ik in mijn leven en hoe ga ik daarmee om?
  • Kiezen: Welke afslagen neem ik in mijn leven en waar wil ik naartoe?
  • De tarieven zijn inclusief lunch, materialen en versnaperingen. Er zijn geen bijkomende kosten. We houden ons aan de Corona-richtlijnen van de overheid.

    Meer zomercoaching
    Kamsteeg en Sonneveld organiseren deze zomer nog twee andere trainingen . Op 25 juli kun je met maximaal 15 anderen deelnemen aan de Dag van Vernieuwen. Van 17 t/m 19 augustus kun je deelnemen aan Zin in je werk, een intensieve driedaagse coaching die georganiseerd wordt op het prachtige Vlieland. Kijk op www.nieuweuitzichten.nl voor meer informatie en ervaringen van eerdere deelnemers.