Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Zaltbommel, De Poorterij, donderdag 17 december 2020, 19:00 - 20:15 uur

Info
Tickets
Vragen
Dit evenement is afgelast wegens overmacht (Coronavirus)
Bezoekers worden binnen 1 werkdag na de afgelasting geïnformeerd en ontvangen uiterlijk 3 werkdagen later nader bericht van de organisator. Bericht niet ontvangen? Kijk bij 'Ongewenste post'.

Op 23 oktober nodigt Matthijn Buwalda met zijn band je uit voor een muzikale avond gevuld met de liedjes van zijn laatste cd 'Rechtop Mens', aangevuld met geliefde oudere nummers en hoopvolle verhalen. Deze live uitzending wordt georganiseerd als vervanger van de voorstellingen die Matthijn dit najaar in de theaters zou spelen, maar die nu vanwege het corona-virus noodgedwongen zijn afgelast.

Vanuit een prachtige locatie brengt Matthijn zijn liedjes en verhalen rechtstreeks jouw huiskamer in. Je kunt dus een avond uit zonder van de bank af te komen. Geniet van de muziek en laat je meenemen langs een lach, een traan, langs herkenning en verrassing. In de pauze is er een kijkje achter de schermen en zal Matthijn een aantal van de vragen die jullie hem tijdens via de chat en sociale media kunnen stellen beantwoorden. Kortom: een mooie avond Matthijn bij jou thuis.

Na afloop is het mogelijk om de opname nog twee weken terug te kijken.

Exclusieve toegang
Je krijgt uiterlijk op de dag van de uitzending een e-mail vanuit TrueTickets met de toegangslink. Houd je e-mail (en spambox) in de gaten. De toegangsgegevens vind je op die dag tevens in je reservering (link naar de reservering vind je in de bevestigingsmail). Lukt het niet om op 23 oktober te kijken, dan is de opname achteraf nog 14 dagen beschikbaar om terug te kijken. Het is mogelijk te kijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Rechtop Mens
Rechtop Mens is een muzikaal programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Agenda


Theater Matthijn Buwalda Videoconcerten

Matthijn Buwalda

De theatermaker, zanger en liedschrijver brengt herkenbare liedjes die het verhaal vertellen van doodgewone mensen in het perspectief van Gods grote verhaal.

Matthijn Buwalda: Hotel de Hoop (CD)
CD: Hotel de Hoop