Living Lighty 2020: Family Matters (kijk de livestream terug)

Videostream, LIVE, dinsdag 27 oktober 2020, 19:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Groundwork voor nieuwe data.

Info

LET OP: De datum van 30 november is de uiterste datum tot wanneer je via deze pagina een kaart kunt kopen en het programma van 27 oktober j.l. (terug) kunt kijken. Het programma blijft tot 31 december 2020 beschikbaar. Na reserveren is het programma direct beschikbaar in je reservering.

Op 27 oktober 2020 organiseerde Groundwork opnieuw Living Lightly, vanwege de coronamaatregelen nu door middel van een online livestream. Met het thema ‘Family Matters’ duiken we in de wereld die schuilgaat achter familierelaties. Gebaseerd op een mix van psychologie en theologie. Met lessen van Michelle van Dusseldorp (psycholoog) en Arie de Rover (counselor) en muziek van Matthijn Buwalda. Leerzaam, inspirerend en uitdagend voor échte familiemensen en ook voor wie niet zo veel (met) familie heeft.

Wie je bent werd voor een groot deel gevormd door het gezin waarin je opgroeide. Geen wonder dat familierelaties ook een belangrijke rol blijven spelen nu je volwassen bent. Dat kan heel leuk en gezellig zijn, maar ook ronduit moeilijk of een hoop gedoe.

Het vertrekpunt van Living Lightly is: onze familie doet ertoe. In 3 uur diepen we uit hoe dat precies zit. Ontdek hoe je je op kunt stellen wanneer je last hebt van ingewikkelde familiepatronen. En leer ongezonde patronen te doorbreken terwijl je in relatie blijft met je familie.

Toegang tot de livestream
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot het programma. Het is mogelijk de video te bekijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Meer weten?
Kijk op Livinglightly.nl