LEV: Dansen in de regen (videoconcert)

Videoconcert, Live, zaterdag 17 oktober 2020, 20:00 uur

Info

Let op: had je entreekaarten gereserveerd voor de geplande concerttour in het najaar, dan ontvang je voor 17 oktober automatisch toegangsgegevens tot dit videoconcert.

'Dansen in de regen’ is de titel van het nieuwe album van LEV, dat in februari is verschenen! Een album met twaalf nieuwe, frisse, Nederlandstalige liederen. Centraal staat het leven met God, waarin je mag zijn als een kind; blij en onbevangen, vrij en vol verlangen. Een leven met hoogte- en dieptepunten, maar met het vertrouwen dat Hij erbij is en dat Hij goed is, altijd.

Het nieuwe album ‘Dansen in de regen’ was in de zomer van 2019 al klaar. In de planning destijds leek het de band verstandig de CD in het voorjaar van 2020 uit te brengen met een bijpassende tour. Maar helaas, dat liep allemaal even anders. Door de coronacrisis werd de tour eerst uitgesteld en nu vervangen door een live videoconcert.

Exclusieve toegang
Je krijgt uiterlijk op de dag van de uitzending een e-mail vanuit TrueTickets met de toegangslink. Houd je e-mail (en spambox) in de gaten. De toegangsgegevens vind je op die dag tevens in je reservering (link naar de reservering vind je in de bevestigingsmail). Lukt het niet om op 17 oktober te kijken, dan is de opname achteraf nog 14 dagen beschikbaar om terug te kijken. Het is mogelijk te kijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Je hoeft niet te schuilen voor het leven. Zoek je geluk maar bij de Levende. Als de wolken huilen, hoef je niet te schuilen, maar mag je leren dansen in de regen.

LEV heeft hart voor God, muziek en mensen. De band maakt nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om mensen te bemoedigen en inspireren. Het is mogelijk om Vriend van LEV te worden en deze missie te steunen.

Agenda


Concerten LEV

LEV

LEV is Hebreeuws voor het woord 'hart' en tevens de missie van de band. 'We hebben een hart voor God, mensen en muziek. We schrijven liederen vanuit ons hart en daarmee hopen we te raken.'
Dansen in de regen!
CD: Dansen in de regen!