Kerst met LEV (live videoconcert)

Videoconcert, Live, zaterdag 19 december 2020, 20:00 - 21:45 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van LEV voor nieuwe data.

Info

De afgelopen jaren is het al bijna een gewoonte geworden: Kerst met LEV. Voor de band altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Ook dit jaar wil LEV heel graag kerst met jou vieren en daarom geeft de band op zaterdag 19 december opnieuw een videoconcert.

We leven in een gekke, onzekere tijd en hebben nog geen idee hoe onze kerstdagen er dit jaar zullen uitzien. Mogen we op bezoek bij onze familie, of zitten we thuis op de bank? Mogen we naar de kerk voor een dienst, of beleven we de dienst online? Kijk je er naar uit, of zie je er tegenop?

Juist in deze tijd, wil LEV kerst met jou vieren! In een veranderende wereld, waarin we steeds opnieuw zien en ervaren dat vrede ver weg lijkt, willen wij samen vieren dat de Vredevorst is geboren. Want dat is kerst voor LEV: het ultieme feest van hoop.

We zingen uiteraard samen bekende kerstklassiekers, maar zullen ook onze eigen kerstliederen en nieuwe muziek laten horen. Kijk, zing en beleef jij het mee?

Steun jij onze missie?
LEV heeft hart voor God, muziek en mensen en wil middels nieuwe muziek mensen bemoedigen, prikkelen, inspireren en wijzen op een God die hoop en perspectief geeft. Wil jij deze missie ook ondersteunen? Dat kan! Tijdens deze kerstperiode hebben we een speciale aanbieding.

Als je er nu voor kiest Vriend van LEV te worden, krijg je:
-gratis toegang tot het videoconcert van 19 december;
-gratis toegang tot ons jaarlijks vriendenevenement;
-het kerstalbum ‘Wat een geweldige nacht!’ gratis thuisgestuurd.

Toegang tot videoconcert
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot het videoconcert. Het is mogelijk het concert live of terug te kijken (14 dagen) op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.