Kerst met Sela (videoconcert terugkijken)

Maandag 4 januari 2021, 20:00 - 22:15 uur

Videoconcert, Live

Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Kerst met Sela (videoconcert terugkijken)

Videoconcert, Live, maandag 4 januari 2021, 20:00 - 22:15 uur

Info

T/m 4 januari (20.00 uur) kun je via deze pagina een kaart kopen om direct het videoconcert 'Kerst met Sela' van 21 december j.l. (terug) te kijken.

Als alles duister is,
ontsteek dan een lichtend vuur,
dat nooit meer dooft,
vuur dat nooit meer dooft.

Na veel enthousiaste reacties op het live videoconcert vanuit Bolsward gaf Sela op de eerste maandag van de kerstvakantie (21 december) een nieuw videoconcert. ‘Als alles duister is, ontsteek dan een lichtend vuur…’. Vanuit de prachtige Martinikerk in Doesburg vieren we samen kerst. Met een avond vol oude én nieuw geschreven kerstliederen vieren we de komst van de Mensenzoon.

Helaas heeft het Kampen Boys Choir op een laat moment aangegeven af te zien van deelname. Hiervoor in de plaats is Suzanne Zijderveld als bekende harpiste toegevoegd aan het programma.

Toegang tot videoconcert
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot het videoconcert. Het is mogelijk het concert te bekijken t/m 4 januari op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone. Er is ook een speciale stream met onze tolken gebarentaal beschikbaar.

Op 3 september zonden we ons eerste videoconcert uit, in DVD-kwaliteit. Bijna tienduizend mensen keken of zongen thuis mee vanaf de bank. Enkele reacties:
Esther Duerink - Wat was het weer mooi gedaan en gezongen door jullie! In december gaan we weer online kijken naar jullie hoor!

Trijnie Kanis - Genoten van de mooie muziek en de prachtige teksten. Fijn om toch nog jullie concert mee te maken in de huiskamer.

Els Levering - Genoten van jullie concert! Jullie hadden er zelf ook weer zo'n zin in en dat straalde er vanaf. Fijn dat jullie met kerst ook een concert gaan geven.