Er is een storing bij het verzenden van email. Bevestigingen worden alsnog verzonden zodra de storing is verholpen.

Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Kerst met LEV (videoconcert terugkijken)

Videoconcert, TERUGKIJKEN, zaterdag 2 januari 2021, 20:00 - 21:45 uur

Info

T/m 2 januari (20.00 uur) kun je via deze pagina een kaart kopen om direct het videoconcert 'Kerst met LEV' van 19 december j.l. (terug) te kijken.

De afgelopen jaren is het al bijna een gewoonte geworden: Kerst met LEV. Voor de band altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Ook dit jaar wil LEV heel graag kerst met jou vieren en daarom gaf de band op zaterdag 19 december opnieuw een videoconcert.

We leven in een gekke, onzekere tijd en hebben nog geen idee hoe onze kerstdagen er dit jaar zullen uitzien. Mogen we op bezoek bij onze familie, of zitten we thuis op de bank? Mogen we naar de kerk voor een dienst, of beleven we de dienst online? Kijk je er naar uit, of zie je er tegenop?

Juist in deze tijd, wil LEV kerst met jou vieren! In een veranderende wereld, waarin we steeds opnieuw zien en ervaren dat vrede ver weg lijkt, willen wij samen vieren dat de Vredevorst is geboren. Want dat is kerst voor LEV: het ultieme feest van hoop.

We zingen uiteraard samen bekende kerstklassiekers, maar zullen ook onze eigen kerstliederen en nieuwe muziek laten horen. Kijk, zing en beleef jij het mee?

Steun jij onze missie?
LEV heeft hart voor God, muziek en mensen en wil middels nieuwe muziek mensen bemoedigen, prikkelen, inspireren en wijzen op een God die hoop en perspectief geeft. Wil jij deze missie ook ondersteunen? Dat kan! Tijdens deze kerstperiode hebben we een speciale aanbieding.

Als je er nu voor kiest Vriend van LEV te worden, krijg je:
-gratis toegang tot het videoconcert;
-gratis toegang tot ons jaarlijks vriendenevenement;
-het kerstalbum ‘Wat een geweldige nacht!’ gratis thuisgestuurd.

Toegang tot videoconcert
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot het videoconcert. Het is mogelijk het concert te bekijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.