Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Op en Top Vrouw: Contrast (videovoorstelling)

Videovoorstelling, Online, zondag 14 maart 2021, 20:00 - 21:15 uur

Info

T/m 14 maart kun je via deze pagina een kaart kopen om direct de videovoorstelling 'Contrast' te bekijken. De voorstelling is t/m 28 maart beschikbaar in je reservering, en kan dus op een zelf gekozen moment bekeken worden.

De dames van Op en Top Vrouw nemen je mee op hun reis naar Ethiopiƫ samen met Dorcas. De voorstelling 'Contrast' gaat over de verschillen die we hebben als vrouwen. Maar ook over de verschillen tussen westerse en ontwikkelingslanden. Daarnaast zullen ze natuurlijk grappige en (soms) verdrietinge nummers laten klinken in een show die garant staat voor een avond met een lach en een traan.

Toegang tot videovoorstelling
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot de videovoorstelling. Het is mogelijk de voorstelling te bekijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.