Kinga Ban: Wat fluistert vandaag (videoconcert)

Videoconcert, ONLINE, zaterdag 30 januari 2021, 14:00 - 15:30 uur

Info

In verband met de avondklok is het videoconcert beschikbaar voor bestellers vanaf zaterdagmiddag 30 januari, 14.00 uur.

Nieuwe en unieke beelden van de volledige registratie van het concertprogramma 'Wat fluistert vandaag'

Precies drie jaar geleden begon de “Wat fluistert vandaag”-tour van Kinga Bán, een reeks concerten waarin ze de liedjes van haar album “Vandaag” presenteerde. Nu 3 jaar later, lijkt het passender dan ooit om deze liedjes te luisteren: de thema's passen bij het leven in lockdown.

Of het nu gaat over leven met de dag zoals in de titelsong bezongen wordt of het wat meer teruggetrokken leven wat in het liedje “Kleiner” aan bod komt. Maar ook de hoop en belofte die klinkt in “Zo zal ik bij je zijn” of de kracht die Kinga vraagt in “Door alle tijden”, een lied dat juist ook in deze tijd kan helpen om te gaan met verlies. Het is zo toepasselijk dat we het juist nu aan iedereen gunnen om je een hart onder de riem te laten steken. Vandaar dat je op zaterdag 30 januari kunt gaan genieten, thuis vanaf je bank, van het volledige concertprogramma 'Wat fluistert vandaag'.

Toen de concerttour 3 jaar geleden ten einde liep en er alweer plannen waren voor een nieuwe tour, is er toch nog een volledige en prachtige concertregistratie gemaakt. Door Kinga’s onuitputtelijke dadendrang, die leidde tot de Petrus tour 'U kent mij toch' en haar laatste album 'Geboren', is het vervolgens op de plank blijven liggen. Er was simpelweg teveel nieuws op stapel. Maar nu komt daar verandering in en kun je genieten van dit bijzondere concertprogramma.