Christelijke coaching: Dag van Herstel

Soest, De Kleine Melm, zaterdag 29 mei 2021, 10:00 - 17:00 uur

Info

Het loopt niet soepel in je werk of je leven en je weet dat het anders moet. Maar hoe? De Dag van Herstel helpt je nieuwe wegen te ontdekken. Een hele dag, op een prachtige plek met heerlijk eten en inspirerende talks. En dat begeleid door de twee ervaren christelijke coaches Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld.

Op de Dag van Herstel ontdek je welke bronnen je kunt aanboren en waar jouw kansen liggen. De Dag van Herstel helpt je hoop te hervinden en nieuwe plannen te maken voor de toekomst. Je onderzoekt waar het misging en hoe je verder kunt, zodat je met goede moed de draad weer kunt oppakken.

Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld (ook bekend als schrijver en spreker) coachen als duo mensen die zich verbonden weten aan het christelijke geloof. Eerdere deelnemers waarderen hun trainingen met gemiddeld een 9,2: “Een openbaring waarin ik mijzelf heb leren kennen.”

Kamsteeg en Sonneveld werken met kleine, veilige groepen. Zo kun je werken aan jouw persoonlijke doelen en kun je ter plekke ook oefenen met wat je ontdekt, zodat jij de stappen kunt zetten die je graag wilt maken.

De Dag van Herstel is zaterdag 29 mei, op een prachtige locatie bij de rivier de Eem in Soest.

Dagprogramma:

  • Van 10:00 tot 17:00
  • 3 koffiepauzes en heerlijke lunch
  • 6 inspirerende talks
  • 5 grondige oefeningen
  • individuele en groepsontmoetingen
  • De tarieven zijn inclusief lunch, materialen en versnaperingen. Er zijn geen bijkomende kosten. We houden ons aan de coronarichtlijnen van de overheid.

    Meer christelijke coaching
    Kamsteeg en Sonneveld organiseren dit jaar nog diverse andere trainingen. Op 17 juli is de Dag van Rust, op 28 augustus de Dag van Kiezen en op 23 oktober de Dag van Ouder Worden. Ook kun je regelmatig deelnemen aan ‘Zin in je werk’, een intensieve driedaagse coaching op het prachtige Vlieland. Kijk op www.nieuweuitzichten.nl voor meer informatie en ervaringen van eerdere deelnemers.