New Wine Zomerconferentie 2021: Leven in Jezus

Donderdag 22 - zondag 25 juli 2021

Liempde, Landgoed Velder

Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

New Wine Zomerconferentie 2021: Leven in Jezus

Liempde, Landgoed Velder, donderdag 22 - zondag 25 juli 2021

Info

Gratis de digitale conferentie volgen
Het bestuur en het management van New Wine heeft besloten de digitale conferentie gratis aan te bieden. Voor de 24-uur NEXT is de prijs aangepast. De mensen die al eerder een kaart hebben gereserveerd ontvangen bericht over de afhandeling.
Giften zijn natuurlijk van harte welkom via www.new-wine.nl/doneer

Thema: Leven in Jezus
New Wine neemt je deze zomer mee in het thema Leven in Jezus. In Matteüs 11:29-30 nodigt Jezus ons uit om zijn juk op te nemen en van hem te leren. In de kern laat die tekst zien wat het betekent om christen te zijn. Jezus nodigt ons uit om elke dag met Hem te wandelen, zodat we steeds meer op hem gaan lijken in karakter, leven, woorden en werken. Ga hiervoor mee op reis met de Zuid-Afrikaanse theoloog Alexander Venter en tevens hoofdspreker van de conferentie.

Spreker: Alexander Venter
Alexander is voorganger van een Vineyard-gemeente. Hij schreef boeken als Doing Church, Doing Healing, en Doing Spirituality. In dit laatste boek beschrijft Alexander de weg dat navolgen van Jezus meer is dan bekering alleen. Het betekent een levenslang-leerproces waarin we Jezus op de voet volgen. Alexander maakt dit concreet vanuit het onderwijs van Jezus (over de komst van het Koninkrijk), het onderwijs van Paulus (over de kracht en inwoning van de Geest) en de geschiedenis van christelijke spiritualiteit (geestelijke disciplines/oefeningen). Kijk voor meer informatie op onze vernieuwde website

De diensten worden vanuit De Lichtboog in Houten gestreamd. Er zijn enkele plaatsen beschikbaar om de diensten bij te wonen. Je kunt daarvoor een plekje reserveren.

24-uur NEXT geannuleerd
Na de omzetting van de meerdaagse conferentie naar 24-uur Next is vrijdag het besluit gevallen dat ook dit 24-uurs evenement niet door mag gaan. De persconferentie van 9 juli was duidelijk. Tot 13 augustus geen festivals. Heb je als jeugdleider of jongere gereserveerd? Dan wordt je reservering geannuleerd en ontvang je jouw geld terug, indien dit al was geïncasseerd.