Nieuwe Uitzichten: Zin in je werk

Vlieland, Hotel, maandag 31 mei - woensdag 2 juni 2021

Info

Drie dagen op het schitterende Vlieland, ver weg van het vaste land, en dan de diepte in. Telkens zien we dat mensen tot belangrijke ontdekkingen en grote stappen komen. Zin in je werk is het meest uitgebreide en intensieve programma van de christelijke coaching van Nieuwe Uitzichten. Zeker ook geschikt als je door de coronacrisis nieuwe wegen zoekt!

Enkele weken van tevoren heb je een één-op-één voorgesprek met een van je trainers, Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld. Dan kunnen we kennismaken en je persoonlijke doelen bespreken. Op de boot ontmoet je de andere deelnemers, vijf tot zeven professionals. Op Vlieland gaan we in acht zorgvuldig begeleide sessies aan de slag.

Je doet relevante inzichten op over jezelf, je geloof en je plannen. Ter plekke oefen je met wat je wilt leren, zodat je naar het vaste land terugkeert met concrete leerervaringen die je kunt toepassen op de dagelijkse (werk)praktijk. Dit doen we op bijzondere locaties op Vlieland, zodat je het eiland beleeft op een manier die past bij de thematiek.

Er is tussendoor genoeg ruimte om je te bezinnen en te ontspannen (met anderen of alleen, wat je wilt) terwijl je op het strand wandelt, een duin beklimt, of in de sauna hangt. En natuurlijk is je eigen hotelkamer comfortabel en is er heerlijk eten en drinken.