Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Aanbiddingsconcert InSalvation

Surhuisterveen, Compassion Café, zaterdag 10 juli 2021, 19:30 - 21:30 uur

Info

Samen God aanbidden onder een open hemel met de bekende muziek van InSalvation en dat op een sfeervol terrein met goede koffie en ontmoeting. Zing mee of luister naar de nieuwe muziek van InSalvation en geniet van dit aanbiddingsconcert.

InSalvation is een band met hart voor aanbidding en gerechtigheid, die ernaar verlangt om samen God te aanbidden, feest te vieren en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld weer in te gaan. Leadsingers zijn Jafeth en Sifra Bekx, dit echtpaar heeft een groot hart voor de liefde van Jezus en spreken hier graag over. Het laatste album van InSalvation heet ‘Verwacht’.

Programma Compassion Café pop-up edition:
9 juli (16.00 uur): Ondernemersborrel met Matthijn Buwalda
9 juli (v.a. 19.00 uur): Tuinconcerten Matthijn Buwalda
10 juli (13.30 uur): High tea met Sifra Bekx en Danielle Rebel
10 juli (16.00 uur): Uur van gerechtigheid - Muskathlon
10 juli (19.30 uur): Aanbiddingsconcert InSalvation
11 juli (10.30 uur): Openluchtdienst met InSalvation en Eline Bakker
11 juli (14.00 uur): Tuinconcert met Reni & Elisa

COVID maatregelen
Tijdens de programma’s volgen we alle op dat moment geldende corona maatregelen. Enkele dagen voor het evenement krijg je een mail met meer informatie over onder andere parkeren en aankomsttijden.