Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Marco van der Straten: Thema-avond 'Als leven rouw is'

Utrecht, Kerk aan het Lint, dinsdag 28 september 2021, 20:00 - 21:15 uur

Info
Tickets
Contact

Na uitverkochte theateravonden met ‘Als ik in de hemel kom’, organiseert Marco van der Straten nu de thema-avond Als leven rouw is. Tijdens deze avond wordt ook het gelijknamige, nieuwe boek gepresenteerd.

Marco deelt verhalen uit zijn nieuwe boek, dat hij schreef voor mensen die te maken hebben met verlies en verdriet. En voor de mensen om hen heen. Wat is rouw eigenlijk? Wat komt er op je af? Waarom willen mensen zo graag jouw verdriet verzachten? Rouw doet pijn en kost veel energie. Dat is niet raar, dat is wat het is. Naast algemene inzichten over rouw geeft Marco door de verhalen heen ook hoopvolle handvatten vanuit christelijk perspectief.

De verhalen worden afgewisseld met prachtige muziek van een eigen liveband. De thema-avond wordt gehouden in de Kerk aan het Lint in Utrecht (Leidsche Rijn).

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar om live bij deze avond aanwezig te zijn. Via livestream is het programma ook te volgen en achteraf nog tot twee weken terug te kijken.


Utrecht Provincie Utrecht Marco van der Straten

Marco van der Straten

Marco van der Straten zet in de verhalen die hij deelt mensen graag aan het denken over geloof en leven. In 2018 verscheen zijn boek met theateravond 'Als ik ik de hemel kom'. Eind september 2021 verschijnt 'Als leven rouw is', voor mensen die te maken hebben met verlies en verdriet. En de mensen om hen heen.