Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Tentconcert Matthijn Buwalda

Apeldoorn, Compassion Café, vrijdag 12 november 2021, 21:00 - 22:00 uur

Info
Tickets
Contact

Stel je een stretchtent voor met sfeerverlichting, vuurkorven, muziek en verhalen van Matthijn Buwalda. Een klein en intiem concert met bekende en nieuwe nummers waarbij je kunt genieten van de bijzondere woordkunsten van Matthijn. Natuurlijk kunnen de verhalen en gedachten achter de nummers van Matthijn niet ontbreken. Heb jij een vraag die je Matthijn altijd al hebt willen stellen? Zorg dat je erbij bent en stel je vraag tijdens het concert.

Tijdens deze herfsteditie van het Compassion Cafe: pop-up edition zorgen wij voor de warme chocolademelk met slagroom, de kleedjes en marshmallows bij de vuurkorven. Wie neem jij mee naar dit concert? Voor dit leuke avondje uit zijn beperkt kaarten beschikbaar, dus reserveer je plekje op tijd.

Matthijn Buwalda speelt graag eigen geschreven liedjes en weet mensen te inspireren met zijn pakkende teksten. Naast de theatertours heeft hij verschillende albums uitgebracht, waaronder ‘Rechtop mens’ en ‘Hotel de hoop’. Het nieuwste nummer van Matthijn heet ‘Altijd weer licht’.

Programma Compassion Café pop-up edition:
11 november (19.00 en 21.00 uur): Tentconcerten LEV
12 november (19.00 en 21.00 uur): Tentconcerten Matthijn Buwalda
13 november (13.30 uur): High tea met Sifra Bekx en Danielle Rebel
13 november (19.30 uur): Aanbiddingsconcert Eline Bakker, Sharon Kips en Gilbert Thera

COVID maatregelen
Tijdens de programma’s volgen we alle op dat moment geldende corona maatregelen. Enkele dagen voor het evenement krijg je een mail met meer informatie over onder andere parkeren en aankomsttijden.


Matthijn Buwalda Compassion Compassion Café: pop-up edition

Compassion Café: pop-up edition

Wegens succes een nieuwe editie van Compassion Café: pop-up edition! Genieten van de woordkunsten van Matthijn Buwalda, een intiem concert met de band LEV, de high tea met een boodschap met Sifra Bekx en Danielle Rebel of een aanbiddingsconcert onder een sfeervolle stretchtent met Eline Bakker en Sharon Kips. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij het Compassion pop-up café. “Dit was echt een avondje uit!” of “Bijzonder fijn om weer samen God te aanbidden.” zijn reacties op de vorige editie in Surhuisterveen.