Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Aanbiddingsconcert met Eline Bakker, Sharon Kips en Gilbert Thera

Apeldoorn, Compassion Café, zaterdag 13 november 2021, 21:00 - 22:00 uur

Info
Tickets
Contact

Samen God aanbidden onder leiding van Eline Bakker, Sharon Kips en Gilbert Thera, dat belooft een bijzonder mooie avond te worden. Eline neemt je mee op haar reis naar Brazilië en vertelt je waar haar liefde voor aanbidding vandaan komt. Samen met Eline, Sharon en Gilbert kun je meezingen met bekende aanbiddingsnummers en genieten van de sfeer onder de stretchtent.

Eline Bakker is bekend van het nummer ‘Jezus Overwinnaar’ en brengt binnenkort haar eerste album uit. Sharon Kips heeft X-factor gewonnen en is getrouwd met Gilbert Thera. Samen hebben zijn Sharon en Gilbert voorgangersechtpaar van re:connect in Haarlem en touren met de 1000-kidsdroomtour door het land.

Tijdens deze herfsteditie zorgen wij voor de warme chocolademelk met slagroom, de kleedjes en marshmallows bij de vuurkorven. Wie neem jij mee naar het aanbiddingsconcert? Voor dit leuke avondje uit zijn beperkte kaarten beschikbaar, dus reserveer je plekje op tijd.

Programma Compassion Café pop-up edition:
11 november (19.00 en 21.00 uur): Tentconcerten LEV
12 november (19.00 en 21.00 uur): Tentconcerten Matthijn Buwalda
13 november (13.30 uur): High tea met Sifra Bekx en Danielle Rebel
13 november (19.30 uur): Aanbiddingsconcert Eline Bakker, Sharon Kips en Gilbert Thera

COVID maatregelen
Tijdens de programma’s volgen we alle op dat moment geldende corona maatregelen. Enkele dagen voor het evenement krijg je een mail met meer informatie over onder andere parkeren en aankomsttijden.


Compassion Compassion Café: pop-up edition

Compassion Café: pop-up edition

Wegens succes een nieuwe editie van Compassion Café: pop-up edition! Genieten van de woordkunsten van Matthijn Buwalda, een intiem concert met de band LEV, de high tea met een boodschap met Sifra Bekx en Danielle Rebel of een aanbiddingsconcert onder een sfeervolle stretchtent met Eline Bakker en Sharon Kips. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij het Compassion pop-up café. “Dit was echt een avondje uit!” of “Bijzonder fijn om weer samen God te aanbidden.” zijn reacties op de vorige editie in Surhuisterveen.